Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σημαντικές διακρίσεις για την COSMOTE TV στα International Emmy Awards

Σημαντικές διακρίσεις για την COSMOTE TV στα International Emmy Awards

Τους νικητές των 49ων Διεθνών Βραβείων Emmy ανακοίνωσε χθες, 22 Νοεμβρίου 2021, η Διεθνής Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών κι Επιστημών σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Υόρκη.

Παρουσιάστρια των 49ων Διεθνών Βραβείων Emmy ήταν η ηθοποιός και κωμικός Yvonne Orji, ενώ την τελετή παρακολούθησαν επαγγελματίες της τηλεόρασης από όλο τον κόσμο.

Δύο σημαντικές διακρίσεις απέσπασε η COSMOTE TV με τη μία από αυτές να έχει έντονο ελληνικό στοιχείο, αφού γυρίστηκε στη χώρα μας με τη συνδρομητική πλατφόρμα μάλιστα να συμμετέχει πρώτη φορά σε διεθνή συμπαραγωγή μυθοπλασίας. Ο λόγος για την ισραηλινή δραματική σειρά «Τεχεράνη» που γυρίστηκε σχεδόν εξ ολοκλήρου στην Αθήνα και στο επίκεντρο της ιστορίας μία μυστική πράκτορας της Μοσάντ που αναλαμβάνει μία πολύ επικίνδυνη αποστολή στην Τεχεράνη, θέτοντας την ίδια και όλους τους γύρω της σε τρομερό κίνδυνο!

Η «Τεχεράνη» λοιπόν κέρδισε το βραβείο για την καλύτερη δραματική σειρά, διάκριση που δικαιώνει την COSMOTE TV να είναι συμπαραγωγός της.

Επίσης και ο Ντέιβιντ Τέναντ βραβεύτηκε για την ερμηνεία του στη σειρά DES, που προβάλλεται αποκλειστικά στην COSMOTE TV και ενσαρκώνει τον Σκωτσέζο κατά συρροή δολοφόνο Ντένις Νίλσεν που συνελήφθη το 1983 μετά την ανακάλυψη πολλών ανθρώπων λειψάνων στην αποχέτευση του σπιτιού του.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις