Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σιωπηλός Δρόμος: η επιτυχία της σειράς και στο εξωτερικό

Σιωπηλός Δρόμος: η επιτυχία της σειράς και στο εξωτερικό

Σιωπηλός Δρόμος: Μία ιστορία που από την αρχή κέρδισε το ενδιαφέρον μεγάλης μερίδας του τηλεοπτικού κοινού. Μία ιστορία που δικαιολογημένα κέρδισε το ενδιαφέρον και από ξένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Αν και ο «Σιωπηλός Δρόμος» ολοκλήρωσε την προβολή της στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του MEGA φαίνεται ότι έχει μακρύ… δρόμο, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τρία ξένα τηλεοπτικά δίκτυα.

Το σενάριο του Πέτρου Καλκόβαλη και της Μελίνας Τσαμπάνη έχει συζητηθεί πολύ σε γνωστά τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού που ενδιαφέρονται πλέον όχι μόνο για την αγορά της σειράς, αλλά της ιστορίας για να γυριστεί εξ ολοκλήρου στη χώρα τους με δικούς τους συντελεστές.

Μάλιστα, αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στα γυρίσματα για τη σειρά του MEGA υπήρξαν κάποιες αλλαγές στο αρχικό σενάριο με τις οποίες φαίνεται να διαφωνούν κάποιοι από τους ξένους… μνηστήρες και αυτός είναι ένας ακόμα κύριος λόγος που θέλουν να γυρίσουν το «Σκοτεινό Δρόμο» με τα δικά τους μέσα… και αισθητική!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις