Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΣΚΑΪ και… Ό,τι να’ ναι

ΣΚΑΪ και… Ό,τι να’ ναι

Την παρουσίαση του προγράμματός τους έκανε τη Δευτέρα ο ΣΚΑΪ με τα στελέχη του σταθμού να εμφανίζονται αισιόδοξα για την πορεία του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης και την καινούργια σεζόν.

Εκτός από τις εκπομπές που ήδη γνωρίζουμε παρουσίασαν και τα καινούργια αποκτήματά τους, όπως το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο, το «Kitchen Lab» με τον Άκη Πετρετζίκη, το «Εδώ» με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, καθώς και την… επέκταση της συνεργασίας τους με την τούρκικη εταιρεία «Acun Medya» μέσα από το «My style Rocks» που ήδη προβάλλεται, αλλά και το My man can» που θα ξεκινήσει να προβάλλεται τον Φεβρουάριο του 2018.

Ενώ λοιπόν είπαν και έδειξαν πολλά… παρέλειψαν να πουν τι γίνεται με την εκπομπή «Ό,τι να ΄ναι» που πρόβαλλε έως και πέρυσι με τους Μάνο Βουλαρίνο και Πέτρο Νικολάου. Ενώ η εκπομπή συνεχίζει στα ερτζιανά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ 100,3 φαίνεται ότι υπάρχουν… σύννεφα με τη διοίκηση του ΣΚΑΙ με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού. Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από τους δύο κεντρικούς παρουσιαστές βασική –κι αξιοπρόσεχτη- παρουσία είχε και ο Θανάσης Πασσάς ο οποίος όμως αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ για να είναι στο βραδινό talk show που ετοιμάζει ο Γιώργος Λιάγκας στον ΑΝΤ1.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου έχει γίνει συνάντηση των δύο παρουσιαστών και δημιουργών της σατιρικής εκπομπής με τη διοίκηση αλλά χωρίς να έχει ληφθεί καμία απόφαση, ούτε για «πράσινο φως» αλλά ούτε και για οριστικό «κόψιμο» της εκπομπής και για αυτό στην παρουσίαση… δεν είπαν κουβέντα! Ωστόσο φαίνεται ότι τα «σύννεφα» είναι δύσκολο να απομακρυνθούν και έτσι θεωρείται δύσκολο οι δύο πλευρές να τα βρουν!

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του σταθμού ΣΚΑΪ αναζητούν μία πιο… οικονομική λύση για βραδινή σατυρική εκπομπή, αφού την καινούργια σεζόν πληρώνουν ακριβά αρκετά από τα προγράμματά τους που προέρχονται από την τούρκικη εταιρεία, αλλά είναι σαφές ότι δεν θα καταφέρουν να έχουν το ίδιο κέρδος και έτσι προσπαθούν να τα μαζέψουν… από όπου μπορούν και με… ό,τι να’ ναι περικοπές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις