Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση στο prime time

Σκληρή μάχη για την τηλεθέαση στο prime time

Πρεμιέρες χθες (19.09.2022) για πολλές παραγωγές μυθοπλασίας και τα τηλεκοντρόλ πήραν φωτιά με τους τηλεθεατές να καθορίζουν τις εξελίξεις.

Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς ωστόσο έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες σειρές κέρδισαν το μεγαλύτερο μέρος των τηλεθεατών, αλλά και ποιες συγκέντρωσαν λίγους τηλεθεατές στη συχνότητα των σταθμών, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν άξιζαν περισσότερους. Να σημειώσουμε ότι οι μέσοι όροι που αναφέρουμε παρά κάτω προκύπτουν από όλη την ώρα «ζώνης προβολής» τους, δηλαδή και με τα διαφημιστικά διαλείμματα.

Όσον αφορά λοιπόν τις σειρές, αναμφισβήτητα νικητής στη μάχη αναδεικνύεται η σειρά του ALPHA, ο Σασμός που συγκέντρωσε 27,2% στο γενικό σύνολο και 30,1% στο δυναμικό κοινό.

Αντίστοιχα, στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό:

Γη της Ελιάς, στο MEGA: 23,1% και 15,6%

Παράδεισος των κυριών, στον ALPHA: 18,5% και 17,4%

Παγιδευμένοι, στον ΑΝΤ1: 9,3% και 9,2%

Εκτός υπηρεσίας: 8,5% και 8,4%

Κάνε ότι κοιμάσαι στην ΕΡΤ1: 8,1% και 9%

Χαιρέτα μου τον πλάτανο στην ΕΡΤ1: 4,9% και 3,7%

Γλυκάνισος στον ΣΚΑΪ: 3,8% και 2,9%

Εκτός όμως, από τις σειρές πρεμιέρα έκανε και το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να δίνει στον ΑΝΤ1 13,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,8% στο δυναμικό κοινό.

Στη μάχη της τηλεθέασης κατέβηκε χθες και το GNTM με το STAR να εισπράττει από την πρεμιέρα του ριάλιτι 12,8% στο γενικό σύνολο και 17,8% στο δυναμικό κοινό.

Επίσης, πρεμιέρα είχαν χθες και δύο ακόμα παραγωγές μυθοπλασίας που έκαναν πρεμιέρα λίγο πριν από τη ζώνη του prime time. Η σειρά Άγρια γη, στον ΣΚΑΪ, που σημείωσε 10,3% και 4,7%, αλλά και η σειρά Έρωτας φυγάς, στο ΟΡΕΝ, που σημείωσε 6,1% και 5,8%, αντίστοιχα.

Αυτές λοιπόν είναι οι επιδόσεις των προγραμμάτων στο prime time την πρώτη μέρα που βρέθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο. Βέβαια, όπως ανέφερα και προηγουμένως, είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ληφθούν συμπεράσματα, αλλά σίγουρα… σε λίγο καιρό… θα δρομολογήσουν εξελίξεις…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις