Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σπάνε οι Πρωινοί Τύποι: Ο Παναγιώτης Στάθης στο ΟΡΕΝ και ο Νίκος Ρογκάκος στον ΑΝΤ1

Σπάνε οι Πρωινοί Τύποι: Ο Παναγιώτης Στάθης στο ΟΡΕΝ και ο Νίκος Ρογκάκος στον ΑΝΤ1
Φωτογραφεία Αρχείου

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός πυρετός ενόψει της νέας σεζόν και μάλιστα με ιδιαίτερη κινητικότητα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια παρατηρείται στους ενημερωτικούς τομείς των καναλιών.

Η νέα σεζόν θα έχει πλούσια ειδησεογραφία με πολιτικές εξελίξεις και για αυτό τα κανάλια επανδρώνουν τους ενημερωτικούς τους τομείς ώστε να είναι έτοιμοι. Μία από τις μεταγραφές που έχει απασχολήσει τον τελευταίο καιρό αφορά ένα επιτυχημένο τηλεοπτικό δίδυμο, τους Πρωινούς Τύπους του ΑΝΤ1, με δημοσιεύματα να θέλουν τον Παναγιώτη Στάθη και τον Νίκο Ρογκάκο να αποχωρούν από το σταθμό του Αμαρουσίου.

Αν και οι φήμες πλήθαιναν, περίμενα μέχρι να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις από τους δύο δημοσιογράφους για το ποιο θα είναι το επόμενο τηλεοπτικό τους βήμα. Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Παναγιώτης Στάθης αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 για να αναλάβει την καθημερινή πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΟΡΕΝ αλλά και σχολιασμό στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού, ενώ ο Νίκος Ρογκάκος θα παραμείνει στον ΑΝΤ1 με διευρυμένες αρμοδιότητες.

Έτσι λοιπόν οι Πρωινοί Τύποι το επόμενο σαββατοκύριακο θα είναι για τελευταία φορά μαζί στον αέρα του ΑΝΤ1 αφού στις αρχές της νέας σεζόν θα συνεχίσουν να είναι στις επάλξεις της ενημέρωσης αλλά από διαφορετικές συχνότητες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις