Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σπίτι με το MEGA: Βιτάλη, Γλυκερία, Παπαδοπούλου και Μακεδόνας τραγουδούν Χρήστο Νικολόπουλο

Σπίτι με το MEGA: Βιτάλη, Γλυκερία, Παπαδοπούλου και Μακεδόνας τραγουδούν Χρήστο Νικολόπουλο

 Τραγούδια που αγαπήσαμε, που τραγουδήσαμε και θα συνεχίσουμε να τραγουδάμε! Τραγούδια του Χρήστου Νικολόπουλου με άρωμα ελληνικό, αλλά και με σπουδαίες ερμηνείες θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει αύριο το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του MEGA

Το «Σπίτι με το MEGA» ανοίγει ξανά, όπως κάθε βδομάδα και οικοδεσπότης αυτό το Σάββατο ο Χρήστος Νικολόπουλος, έχοντας δίπλα του στο… τραγουδιστικό κέρασμα τρεις μεγάλες ερμηνεύτριες: η Ελένη Βιτάλη, η Γλυκερία και η Πίτσα Παπαδοπούλου. Οι «μούσες» του, όπως ο ίδιος τις αποκαλεί, οι οποίες έχουν ερμηνεύσει τραγούδια του σε πρώτη εκτέλεση, με σκοπό να μας παρασύρουν σε ένα μελωδικό ταξίδι με τραγούδια-«διαμάντια» που έχουμε αγαπήσει και έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική δισκογραφία.

Πρόκειται για την πρώτη τηλεοπτική μετάδοση της συναυλίας του σπουδαίου λαϊκού συνθέτη στο Θέατρο Άλσος, όπου με τη συνοδεία δεκαμελούς ορχήστρας το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαχρονικά τραγούδια που έχουμε σιγοτραγουδήσει και μας συντροφεύουν σε ξεχωριστές μας στιγμές: από τα «Αγριολούλουδο», «Νύχτα στάσου», «Αν πεθάνει μια αγάπη» και «Νυχτερίδες και αράχνες», μέχρι τα «Δεν μετανιώνω», «Άιντε μάτια μου γλυκά», «Παίξε Χρήστο επειγόντως» και «Δεν υπάρχουν άγγελοι».

Οι σπουδαίες κυρίες της ελληνικής μουσικής εναλλάσσονται στη σκηνή σόλο και σε ντουέτα για να κάνουν μια αναδρομή σε μεγάλες επιτυχίες-σταθμοί του καταξιωμένου δημιουργού, καθώς και λιγότερο γνωστά τραγούδια του που αξίζει να ξαναθυμηθούμε.

Guest star της βραδιάς ο Κώστας Μακεδόνας, που ανεβαίνει στη σκηνή για να ερμηνεύσει μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο επιλογές από τη δισκογραφία του μεγάλου συνθέτη.

Αύριο, Σάββατο 30 Οκτωβρίου, στις 22:00, στο «Σπίτι με το MEGA» ο Χρήστος Νικολόπουλος μας καλεί σε μία μουσική βραδιά, που όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο θα απολαύσουμε μια βραδιά με αθάνατα λαϊκά τραγούδια του…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις