Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» για ρεβεγιόν Χριστουγέννων

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» για ρεβεγιόν Χριστουγέννων

Φόρεσαν τα καλά τους… πήραν τα μικρόφωνα… και σκοπεύουν να διασκεδάσουν το τηλεοπτικό κοινό με πολλά αγαπημένα τραγούδια. Παραμονή Χριστουγέννων και ο Σπύρος Παπαδόπουλος θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ με τους καλεσμένους του για να τραγουδήσουν γνωστές και διαχρονικές επιτυχίες, λέγοντας σε όλη την Ελλάδα «Στην υγειά μας ρε παιδιά».

Σε αυτό το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν συμμετέχουν οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Κρατερός Κατσούλης, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αργύρης Πανταζάρας, Δημήτρης Σταρόβας, Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, Χριστίνα Αλεξανιάν, Μαρίνα Ασλάνογλου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Ελένη Φιλίνη, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Γιώργος Χρανιώτης, Στέλιος Κρητικός, Νίκη Λάμη, Χριστίνα Στεφανίδη και Εύη Δόβελου.

Μαζί τους κι ο Δημήτρης Μπάσης ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο το κέφι και την εορταστική διάθεση.

Την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου, στις 21.00, ο Σπύρος Παπαδόπουλος και οι καλεσμένοι του μας καλούν στο χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ σκοπεύουν να περάσουν αυτοί καλά… και οι τηλεθεατές καλύτερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις