Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στο κόκκινο ο «πόλεμος» ΣΚΑΪ και STAR: Survivor εναντίον Master Chef

Στο κόκκινο ο «πόλεμος» ΣΚΑΪ και STAR: Survivor εναντίον Master Chef

Μία από τις πιο δύσκολες τηλεοπτικές σεζόν αποδεικνύεται η φετινή με τους σταθμούς να δίνουν σκληρή μάχη για την τηλεθέαση. Χαρακτηριστικό είναι ότι λίγο πριν τελειώσει ο χρόνος ο πόλεμος κορυφώνεται με κάποιους να προσπαθούν να προλάβουν τους άλλους.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr ο ετοιμάζεται να κάνει… την ανατροπή και πριν καλά καλά ολοκληρωθεί το «πρώτο μισό» της σεζόν ξεκινά το πρόγραμμά του για το «δεύτερο μισό» της πολύ νωρίτερα, σκοπεύοντας να βγάλει το Survivor πριν την αλλαγή του καινούργιου χρόνου.

Όπως φαίνεται όμως και κάποιο άλλο κανάλι σκοπεύει να ακολουθήσει την ίδια τακτική, κατεβάζοντας απέναντι από το ριάλιτι επιβίωσης το… δικό του «δυνατό όπλο». Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου η διοίκηση του STAR έχει δώσει εντολή να… ζεσταίνονται τα επεισόδια του Master Chef με σκοπό όπως φαίνεται να το ξεκινήσουν νωρίτερα και μάλιστα την ίδια ημέρα, απέναντι από το Survivor του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου κάποιοι πιο… ψύχραιμοι στο κανάλι της Κηφισιάς υποστηρίζουν ότι η «κατά μέτωπο επίθεση» μπορεί να μην φέρει για το ριάλιτι μαγειρικής τα επιθυμητά νούμερα τηλεθέασης, ενώ από την άλλη, οι πιο… σκληροπυρηνικοί υποστηρίζουν πως δεν πρέπει να καθυστερήσουν την πρεμιέρα του ριάλιτί τους και να βγει αφού το Survivor θα έχει «χτίσει» σχέσεις με το κοινό.

Έτσι λοιπόν στο STAR μελετάνε προσεχτικά αν η εσπευσμένη πρεμιέρα του Master Chef θα έχει… εμπορικές απώλειες, μην τυχόν δηλαδή και δεν προλάβουν να «πουλήσουν» στη διαφημιστική αγορά την έλευση του ριάλιτί τους, για να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις… εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και τα δύο κανάλια, ΣΚΑΪ και STAR, έχουν βάλει τις μηχανές να δουλεύουν στο φουλ με σκοπό να κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου!

Αν λοιπόν τελικά αποφασιστεί η «κατά μέτωπο επίθεση» θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο από τα δύο ριάλιτι, της επιβίωσης ή της μαγειρικής, αποδειχτεί πιο δυνατό…! Το σίγουρο είναι ότι στο τέλος αυτής της σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές… αφού από κάθε «πόλεμο» κρίνονται όχι μόνο οι στρατιώτες… αλλά και οι στρατηγοί…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις