Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

ΣτΟργή: Αυτός είναι ο ιδιαίτερος τίτλος της καινούργιας σειρά του ΣΚΑΪ με σημαντικούς συντελεστές

ΣτΟργή: Αυτός είναι ο ιδιαίτερος τίτλος της καινούργιας σειρά του ΣΚΑΪ με σημαντικούς συντελεστές

Στις αρχές της ερχόμενης σεζόν προγραμματίζει ο σταθμός του Φαλήρου να βγάλει την καινούργια δραματική σειρά που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές των χωρών που έχει διασκευασθεί και προβληθεί. Κάτι που προβλέπεται να γίνει και στη χώρα μας αφού η εταιρεία παραγωγής με τον ΣΚΑΪ κλείνουν σημαντικούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr ο ΣΚΑΪ συμφώνησε με την Acun Medya να μεταφέρει και στη χώρα μας το σενάριο που βασίζεται σε αληθινές ιστορίες και περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα «Inside of the Medallion» («Madalyonun Ici») της Gulseren Bugdaycioglu. Στο επίκεντρο της σειράς μία πολύ διάσημη ψυχίατρος-ψυχολόγος που έχει θεραπευτική κλινική και το γραφείο της είναι γνωστό ως «Κόκκινο Δωμάτιο» από το χρώμα που κυριαρχεί στη διακόσμησή του. Οι ασθενείς και οι ιστορίες τους αποκαλύπτονται στην κεντρική ηρωίδα και ανάμεσά τους είναι πχ κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες που προσπαθούν να βρουν διέξοδο μέσα από τη θεραπεία.

Κάθε μία μάλιστα από αυτές τις ιστορίες εξελίσσεται σε πέντε περίπου επεισόδια με τους πρωταγωνιστές της να προσπαθούν να βρουν τη λύση στο «Κόκκινο Δωμάτιο». Ο πρωτότυπος τίτλος της είναι «Kirmizi Oda» που σημαίνει «Κόκκινο δωμάτιο», αλλά λόγω της ομότιτλης κωμικής σειράς που πρόβαλε το MEGA στον ΣΚΑΪ αναζητούσαν καινούργιο τίτλο και έτσι κατέληξαν στον ιδιαίτερο «ΣτΟργή», αφού θα είναι διπλός και θα εμφανίζεται ως «Στοργή», αλλά και «Οργή», λόγω των ιστοριών.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Όλγα Μαλέα ενώ την κεντρική ηρωίδα θα ενσαρκώσει η σπουδαία Μαρία Ναυπλιώτου και στο βασικό καστ θα είναι οι Αλέκος Συσσοβίτης, Λένα Παπαληγούρα, Ευδοκία Ρουμελιώτη, Γιολάντα Μπαλαούρα, Ιωάννης Παπαζήσης, Βίκυ Παπαδοπούλου ενώ πολλοί ακόμα γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί θα εμφανιστούν σε ρόλους guest, ανάλογα με την ιστορία.

Τα γυρίσματα για τη ΣτΟργή είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα και η καινούργια σειρά του ΣΚΑΪ θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της ερχόμενης σεζόν. Και δικαιολογημένα εκτιμάμε ότι θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις