Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Στρατόπεδα για το Bachelor – Το Pop… Down της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Στρατόπεδα για το Bachelor – Το Pop… Down της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Έντονες αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ALPHA για το Bachelor με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί δύο στρατόπεδα και ο σταθμός να θυμίζει… καζάνι που βράζει.

Το κόστος παραγωγής του Bachelor αλλά και το περιεχόμενό του έχουν προκαλέσει εσωτερικές κόντρες στον ALPHA που όπως φαίνεται… θα ξεσπάσουν ξαφνικά… ανάλογα με τις εξελίξεις και την πορεία κι άλλων προγραμμάτων που την… πληρώνουν για τον «Εργένη»!

Αυτό που περιμένουν οι… εσω-πολέμιοί του είναι την αποτυχημένη πορεία του και στους πίνακες τηλεθέασης, αφού το… επίπεδό του απέχει κατά πολύ από τη real life τυπολογία προγράμματος του εξωτερικού. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα λέγεται ότι στέλεχος χαρακτήρισε το πρόγραμμα «αντάξιο των παρατράγουδων», υποστηρίζοντας πως έχει κακοφτιαγμένους διαλόγους που δίνονται σε παίκτριες για να γίνει ίντριγκα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ορισμένες από τις παίκτριες δεν θα τις έπαιρναν ούτε στα «διλήμματα» που έβγαζε τα προηγούμενα χρόνια η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Σύμφωνα με όσα λέγονται η αντίδραση… υπερμάχου του Bachelor ήταν πολύ… τσιριχτή δηλώνοντας πως… τα τσεκούρια του πολέμου έχουν βγει.

Στα «θύματα» μάλιστα του πολέμου αυτού φαίνεται να είναι και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθώς οι ίδιες «πηγές» αναφέρουν ότι στην… ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των στελεχών ειπώθηκε ότι το «Pop Up» διαγράφει πτωτική πορεία αφού πολύ μεγάλο μέρος της θεματολογίας του καταλαμβάνει ο «Εργένης» και εξαιτίας του η μεσημεριανή εκπομπή θα γίνει… Pop Down!!!

Χαρακτηριστικό είναι ότι τη χθεσινή μέρα το ριάλιτι, έχοντας πλέον ανταγωνισμό απέναντί του, σημείωσε σημαντική μείωση των ποσοστών του ενώ η εκπομπή της Παπαγεωργίου ήταν πολύ… down στη μάχη της τηλεθέασης, σημειώνοντας μονοψήφιους μέσους όρους.

Έτσι λοιπόν μπορεί ο «Έλληνας Bachelor» να διεκδικεί το… ταίρι του αλλά όπως φαίνεται από την πορεία του ριάλιτι θα κριθεί αν θα υπάρξουν… διαζύγια με στελέχη του σταθμού για τις επιλογές τους αλλά και για… το περιεχόμενο αυτών…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις