Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor: Αγώνας για να επιβιώσει

Survivor: Αγώνας για να επιβιώσει

Με πολύ χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης έχει ξεκινήσει ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης με στελέχη του ΣΚΑΪ να αγωνιούν για την πορεία του αλλά και να δίνουν… αγώνα να διορθωθούν τα αρκετά λάθη του.

Η ανησυχία τους μεγαλώνει μέρα με τη μέρα βλέποντας την πτωτική πορεία του SURVIVOR αφού χθες, την Τετάρτη, σημείωσε 14,8% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 15% στο δυναμικό κοινό. Παρά όμως τον αναβρασμό που υπάρχει στο κανάλι του Φαλήρου η τούρκικη εταιρεία παραγωγής, η Acun Medya, δεν εμφανίζεται πρόθυμη να ακούσει τις παρατηρήσεις τους αλλά συνεχίζει να παραδίδει τα επεισόδια όπως έχουν προγραμματίσει.

Να σημειωθεί δε ότι το ριάλιτι δεν σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις ούτε στην Τουρκία, αλλά το κύριο ενδιαφέρον της εταιρείας παραγωγής είναι να ανεβάσουν τα ποσοστά των εκεί επεισοδίων, αφού πρόκειται για την έδρα τους αλλά και για μεγαλύτερη αγορά. Όπως λοιπόν είναι λογικό υπάρχει δυσαρέσκεια στον ΣΚΑΪ αλλά μετά από επικοινωνία που είχαν αποφάσισαν να περιμένουν και να δουν τι θα γίνει την επόμενη βδομάδα. Αν όμως το ριάλιτι συνεχίζει να… επιβιώνει με αυτές τις επιδόσεις τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρεμβάσεις από… ανώτατους αξιωματούχους του σταθμού και να δρομολογηθούν απρόβλεπτες εξελίξεις…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις