Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Survivor – Αγωνία για τις διαρροές – Η αποκάλυψη των παικτών

Survivor – Αγωνία για τις διαρροές – Η αποκάλυψη των παικτών

Στην τελική ευθεία για τον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης που φέτος θα έχει αρκετές αλλαγές, όπως το να βρεθούν απέναντι Έλληνες με Τούρκους.

Έτσι όσα γίνονται στον Άγιο Δομίνικο θα προβάλλονται παράλληλα και στις δύο χώρες, κάτι που όμως δημιουργεί προβλήματα στον ΣΚΑΪ που δεν μπορεί να αποφύγει τις διαρροές.

Συγκεκριμένα το Survivor θα προβάλλεται μία ώρα νωρίτερα από το τούρκικο κανάλι και αν λάβουμε υπόψη και τη διαφορά ώρας μεταξύ των δύο χωρών τότε το ριάλιτι θα προβάλλεται στην Τουρκία δύο ώρες νωρίτερα, κάτι που έχει δικαιολογημένα αναστατώσει στελέχη του ΣΚΑΪ.

Χαρακτηριστικό είναι η πρεμιέρα στο TV8 θα γίνει το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου, στις 20:00 ώρα Τουρκίας, ενώ στον ΣΚΑΪ την ίδια ημέρα, αλλά δύο ώρες αργότερα (λόγω και της διαφοράς ώρας) δηλαδή στις 21:00 ώρα Ελλάδος.

Και ενώ στον ΣΚΑΪ ανησυχούν για τις διαρροές η εταιρεία παραγωγής Acun Medya στην Τουρκία έχει βγάλει ακόμα και παίκτες, όπως την 34χρονη Seda Ocak και τον 20χρονο Hakan Kanık.

Εκτός όμως από παίκτες της τούρκικης ομάδας o παραγωγός και παρουσιαστής του τούρκικου ριάλιτι Acun Ilicali “πρόδωσε” τους καινούργιους αγωνιστικούς χώρους βγάζοντας φωτογραφίες από ψηλά, αλλά και μόλις βρέθηκε εκεί.

Μετά από αυτές τις διαρροές που έχουν γίνει αλλά και είναι σαφές ότι θα αντιμετωπίσουν καθ΄ όλη τη διάρκεια προβολής του τα στελέχη του ΣΚΑΪ πιέζουν την τούρκικη εταιρεία παραγωγής να τους… δώσει κάτι και αναμένεται ότι πριν από την πρεμιέρα του επόμενου Σαββάτου θα έχουμε μάθει και τους δώδεκα παίκτες που θα αγωνιστούν με την ελληνική ομάδα στον καινούργιο κύκλο του ριάλιτι…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις