Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Συμφωνία ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Συμφωνία ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. – ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ για τα πνευματικά δικαιώματα μουσικής

Θετική κατάληξη είχαν οι επαφές μεταξύ του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης μουσικών πνευματικών δικαιωμάτων «Η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ» και του  Πανελλήνιου Σύνδεσμος Γυμναστηρίων (ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.).

Οι δύο πλευρές, την Τρίτη 27 Οκτωβρίου κατέληξαν σε συμφωνία για τα πνευματικά δικαιώματα, η οποία αφορά τη ρύθμιση της καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων μουσικών έργων παλαιότερων ετών, καθώς και της τρέχουσας περιόδου και εντεύθεν και ειδικότερα από το 2018 έως και το 2022.

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε σε κλίμα αμοιβαίας επωφελούς συνεργασίας για αμφότερους τους οργανισμούς και τα μέλη τους μεταξύ των, από δεξιά: Γιάννη Γκόβα (Πρόεδρος ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.), Δώρο Κλεοβούλου (Γενικός Γραμματέας ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ.), Γιάννη Γκιόκα (Εμπορικός Διευθυντής Δημόσιας Εκτέλεσης ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ) και Νίκο Αντύπα (Πρόεδρος ΔΣ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ. συνασπίζει πάνω από 1.000 ιδιοκτήτες γυμναστηρίων περίπου σε όλη τη χώρα που χρησιμοποιούν μουσική για τις ανάγκες των παρεχόμενων υπηρεσιών τους, ενώ η ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ εκπροσωπεί πάνω από 25 εκατ. μουσικά έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών στην Ελλάδα και παρέχει την προβλεπόμενη από τον νόμο Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης στους χρήστες μουσικής.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις