Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τατουάζ: τι ετοιμάζουν μετά το τέλος της σειράς και για ποιο κανάλι

Τατουάζ: τι ετοιμάζουν μετά το τέλος της σειράς και για ποιο κανάλι

Οριστικό το τέλος της πετυχημένης σειράς τη φετινή σεζόν μετά την απόφαση που έλαβαν οι δημιουργοί της, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου, ο σκηνοθέτης – ηθοποιός Ανδρέας Γεωργίου και ο παραγωγός – ηθοποιός Κούλλης Νικολάου.

Βέβαια όπως ήταν φυσικό η απόφασή τους αυτή δεν ευχαρίστησε τα στελέχη του ALPHA που ήθελαν το «Τατουάζ» να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν αφού και τα δύο χρόνια προβολής του και με… μπενχουρικές διάρκειες διαγράφει συνεχώς υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Χαρακτηριστικό των «μπενχουρικών» διαρκειών είναι ότι την περυσινή σεζόν προβλήθηκαν γύρω στα 230 επεισόδια ενώ με τη φετινή τετραπλή εβδομαδιαίως παρουσία της θα ολοκληρώσει τη σεζόν με περισσότερα από 300 επεισόδια. Ενώ λοιπόν στο κανάλι της Κάντζας επικρατεί η λογική «ό,τι πουλάει δεν το τελειώνεις» οι δημιουργοί της αποφάσισαν να ολοκληρώσουν τη σειρά χωρίς να την… ξεχειλώσουν! Άλλωστε έχουν ήδη έτοιμο το επόμενο βήμα τους…!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η τριάδα Δημητρίου-Γεωργίου-Νικολάου έχει ήδη αποφασίσει την επόμενη σειρά και αυτή την περίοδο η Βάνα Δημητρίου θα ολοκληρώσει το σενάριο του «πιλότου», ενός δηλαδή δίωρου επεισοδίου με σκοπό ο Ανδρέας Γεωργίου να κάνει γυρίσματα μέσα στον επόμενο μήνα. Κι όταν λέμε «πιλότος» εννοούμε κανονικό επεισόδιο, όπως ακριβώς έκανε η τριάδα και με το «Τατουάζ» το οποίο ήθελαν όσοι το είδαν αλλά τελικά κλείστηκε συμφωνία με τον ALPHA. Την ίδια ακριβώς τακτική λοιπόν φαίνεται ότι θα ακολουθήσουν και με την καινούργια τους σειρά κάνοντας επαφές με τους ενδιαφερόμενους τηλεοπτικούς σταθμούς, οι οποίοι όπως έχω διαπιστώσει είναι αρκετοί, καθώς όπως είναι λογικό πολλοί θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό τους την «πετυχημένη τριάδα»!

Τώρα, όσον αφορά την καινούργια σειρά δεν θα αποκαλύψω πολλά αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου πρόκειται για ένα σενάριο που τα έχει όλα: από αίσθημα, πάθος και ίντριγκα μέχρι μυστήριο… αλλά πολύ μυστήριο, οπότε μάλλον δεν θα είναι,… μυστήριο το γιατί εκτιμάται ότι και η καινούργια τους σειρά την επόμενη σεζόν, σε όποιο κανάλι κι αν βρεθεί θα καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές όπως έχει γίνει με το «Μπρούσκο» και το «Τατουάζ» τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις