Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλεια Απόδραση: ανοίγει το κλουβί με δώρα, κέφι και εκπλήξεις

Τέλεια Απόδραση: ανοίγει το κλουβί με δώρα, κέφι και εκπλήξεις

Ο χρόνος τρέχει και η αδρεναλίνη ανεβαίνει. Το κλουβί της… «τέλειας απόδρασης» στον ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο είναι έτοιμο να ανοίξει και είναι γεμάτο δώρα που περιμένουν γρήγορους αλλά και ικανούς παίκτες να τα διεκδικήσουν.

Το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι «Η τέλεια απόδραση» παίρνει θέση ξανά στο πρόγραμμα του ALPHA με τον Χρήστο Φερεντίνο να κάνει… παιχνίδι με δύο παίκτες, που σύμφωνα με τους κανόνες κάθε φορά που ο ένας παίκτης απαντάει σωστά, ο συμπαίκτης του κερδίζει χρόνο για να κάνει επιδρομή στο κλουβί με τα εκατοντάδες δώρα. Αυτοκίνητα, jet ski, φουσκωτά, ηλεκτρικές συσκευές, gadgets, ταξίδια σε εξωτικούς προορισμούς και πολλές ακόμα εκπλήξεις… που δεν τις περιμένουν…!

Όλα λοιπόν μπορούν να γίνουν δικά τους, αρκεί να μπορέσουν να τα βγάλουν από το κλουβί πριν τελειώσει ο χρόνος και οι πόρτες κλείσουν για πάντα, παγιδεύοντας τους.

Αν τα καταφέρουν να αποδράσουν, η Άννα Πρέλεβιτς αναλαμβάνει να τους βοηθήσει να τα ανοίξουν!

«Η Τέλεια Απόδραση», επιστρέφει στη συχνότητα του ALPHA από την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή, στις 20:00, ο Χρήστος Φερεντίνος θα μοιράζει πολλά δώρα στους παίκτες, αλλά και πολύ κέφι στους τηλεθεατές!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις