Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τελικά την βάζουν στον «πάγο»

Τελικά την βάζουν στον «πάγο»

Όλα έδειχναν… και όλοι έλεγαν ότι θα ξεκινήσει σύντομα, στις αρχές της καινούργιας χρονιάς.

Τελικά όμως αποφάσισαν να την βάλουν στον «πάγο» και να την βγάλουν την επόμενη σεζόν αφού την προετοιμάσουν όπως πρέπει κι όχι με… βιαστικές κινήσεις. Και βέβαια δεν αναφερόμαστε στην εκπομπή με τον Αντώνη Ρέμο που όπως γράψαμε πρώτα στο Newsit.gr τα στελέχη του ALPHAαποφάσισαν να μην την βγάλουν τελικά φέτος, όπως είχαν περιχαρείς ανακοινώσει.

Ο λόγος τώρα για την καινούργια σειρά «Κρατάς μυστικό;» σε σενάριο των Έλενας Σολωμού -Παναγιώτη Χριστόπουλου που επίσης επίσημα είχαν ανακοινώσει από τον ALPHA πως θα κάνει πρεμιέρα το δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν.  Τα στελέχη του σταθμού σε συνεννόηση τόσο με τους σεναριογράφους όσο και με το σκηνοθέτη Αντώνη Αγγελόπουλο αποφάσισαν να μην… βιαστούν και να μην «κάψουν» τη σειρά τη φετινή σεζόν, αλλά να την προετοιμάσουν καλά με σκοπό να είναι ένα από τα δυνατά «όπλα» τους την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε στο κανάλι της Κάντζας τα τελευταία χρόνια αποφάσισαν να… γυρίσουν την πλάτη στη ριαλιτομανία και επενδύοντας κυρίως στην τυπολογία της εγχώριας μυθοπλασίας («Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», «Το σόι σου», «Τατουάζ» και «Έλα στη θέση μου») είδαν το «ταμείο» της τηλεθέασής τους να σημειώνει κέρδη! Αξίζει δε να αναφέρω ότι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν κλείσει να πρωταγωνιστήσουν η Μαρία Καβογιάννη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου ενώ λίγο πριν την οριστική συμφωνία είναι και άλλοι καλοί ηθοποιοί.

Μπορεί λοιπόν η σειρά να μπαίνει προς το παρόν στον «πάγο» αλλά οι συντελεστές της, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, προϊδεάζουν θετικά και πως την επόμενη σεζόν που θα βγει στον αέρα θα κερδίσει τους τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις