Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Τέλος η Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1

Οριστικό το «διαζύγιο» της Φαίης Σκορδά με τον ΑΝΤ1 καθώς οι δύο πλευρές δεν θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Ύστερα από εννέα σεζόν στο «τιμόνι» της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1, το Πρωινό, η Φαίη Σκορδά αρνήθηκε τις προτάσεις που της έκανε ο σταθμός για την επόμενη σεζόν.

Συγκεκριμένα η διοίκηση του σταθμού ήθελε το Πρωινό να έχει και ενημερωτική ενότητα, διαπιστώνοντας ότι η επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα και η τηλεοπτική επανένωσή τους ανέβασε τις πτήσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης.

Αυτό, το ενημερωτικό κομμάτι και το «μοίρασμα» του χρόνου της εκπομπής φαίνεται να μην βρήκε σύμφωνη τη Φαίη Σκορδά που αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1, επιθυμώντας μία στέγη που θα είναι… αρχόντισσα και θα ασχοληθεί μόνο με την ψυχαγωγία, κάνοντας τον κόσμο να γελάει, όπως είπε στην αποφώνησή της.

Αν και το συμβόλαιό της λοιπόν λήγει στο τέλος του μήνα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ενημέρωσε τη διοίκηση ότι θα αποχωρήσει, αφού ο ΑΝΤ1 δεν επιθυμεί να αλλάξει τα σχέδιά του.

Αν και ακόμα δεν έχει υπάρξει κάποια ανακοίνωση από το σταθμό του Αμαρουσίου το διαζύγιο θεωρείται οριστικό και θα έχει ενδιαφέρον αν η αποχώρηση της Σκορδά από τον ΑΝΤ1 θα προκαλέσει… ντόμινο εξελίξεις σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις