Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στα σχέδια για Αρναούτογλου

Τέλος στα σχέδια για Αρναούτογλου

Αρκετές αλλαγές στο πρόγραμμά του κάνει ο ΑΝΤ1 προχωρώντας ακόμα και σε «κόψιμο» εκπομπών, όπως χθες που αποφάσισαν να μην βγει ξανά στον αέρα το «Sunday Live» με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Νίκο Μουτσινά.

Η αλήθεια είναι πως αν και κάποιων τα… μυαλά φαίνεται πως είχαν πάρει αέρα, οι πτήσεις που έκανε το show στους πίνακες τηλεθέασης ήταν πολύ χαμηλές και λογικό λοιπόν να… προσγειώσουν εκπομπή και… μυαλά!

Εκτός όμως από το δικαιολογημένο «κόψιμο» του «Sunday Live» αυτές τις μέρες αποφάσισαν να τελειώσουν και τα σχέδια που έκαναν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μετά την επιστροφή του παρουσιαστή από το «Nomads» αποφασίστηκε ότι δεν θα κάνει το «The 2night show», αλλά ξεκίνησε συναντήσεις με στελέχη του σταθμού για να βγάλει στον αέρα μία καινούργια απογευματινή εκπομπή. Τελικά όμως αυτό δεν θα γίνει αφού τα έβαλαν κάτω… το μελέτησαν από εδώ… το μελέτησαν από εκεί… και αποφάσισαν από κοινού ότι καλύτερα για όλους να μην το επιχειρήσουν.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο παρουσιαστής δεν θα αναλάβει καινούργια απογευματινή εκπομπή, ενώ μάλιστα αυτή την ώρα, στην απογευματινή ζώνη, θα ξεκινήσει σύντομα να προβάλλεται μία καινούργια τούρκικη σειρά. Να διορθώσω: μία ακόμα τούρκικη σειρά. Γιατί ενώ στον ΣΚΑΪ έχουν φουλάρει με τούρκικης παραγωγής ριάλιτι, στον ΑΝΤ1 ποντάρουν στις τούρκικες σειρές. Βέβαια σε ό,τι αφορά την απόφαση που έλαβαν στο κανάλι του Αμαρουσίου η αλήθεια είναι ότι δεν «έφαγαν» τον Άρνι για την τούρκικη σειρά αφού από κοινού αποφάσισαν ότι είναι καλύτερο… να αφήσουν τα σχέδιά τους στην άκρη, τουλάχιστον για την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις