Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στο Power Of Love – Τι ετοιμάζει η Μαρία Μπακοδήμου

Τέλος στο Power Of Love – Τι ετοιμάζει η Μαρία Μπακοδήμου

Εντάξει, για να λέμε την αλήθεια είναι ευχάριστη η είδηση ότι το… ριάλιτι σχέσεων μας αφήνει «γεια»!

Και για να λέμε την πλήρη αλήθεια η απόφαση αυτή δεν ευχαριστεί μόνο μεγάλη μερίδα των τηλεθεατών αλλά και στελέχη του ΣΚΑΪ που ε… αντιλαμβάνονται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα δεν είναι ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν.

Πριν από μέρες αποκλειστικά στο Newsit.gr είχαμε αναφέρει τη συνάντηση που έγινε μεταξύ ανώτερων… ανωτάτων… αλλά πολύ ανωτάτων στελεχών του ΣΚΑΪ με τον Acun Ilıcalı στην Κωνσταντινούπολη όπου συζήτησαν για τις αλλαγές που θα γίνουν, όπως και έγιναν στο «Survivor» ενώ αποφάσισαν να «παγώσουν» τις συνομιλίες για το μέλλον της συνεργασίας τους. Ωστόσο και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως την επόμενη σεζόν θα κάνουν μεγάλες αλλαγές και ότι το Power Of Love βγαίνει εκτός συζητήσεων, θεωρώντας η κάθε πλευρά για δικούς της λόγους πως… ό,τι είχε να δώσει… το έδωσε και θα ρίξει οριστικά τίτλους τέλους τη φετινή σεζόν! Και ορθώς πήραν αυτήν την απόφαση πριν αρχίσουν τηλεθεατές να… καίνε τα λεξικά της ελληνικής γλώσσας με πολλά που ακούγονται εκεί μέσα!

Τώρα, όσον αφορά την παρουσιάστριά του τη Μαρία Μπακοδήμου, εκτός από την… ηρωική στάση που έχει κρατήσει μέσα σε όλο αυτό το… τηλεοπτικό (?!?) πρόγραμμα (?!?) και αναγνωρίζεται από στελέχη του σταθμού κι όχι μόνο, στο κανάλι του Φαλήρου θέλουν να την χρησιμοποιήσουν σε άλλο project. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έχει γίνει συζήτηση με στελέχη του ΣΚΑΪ στην οποία η παρουσιάστρια πρότεινε ένα… διαφορετικό late night show το οποίο τους… καλάρεσε στο Φάληρο. Εντάξει ότι η Μπακοδήμου… το έχει, το απέδειξε κρατώντας την αξιοπρέπειά της σε αυτό το «ριάλιτι σχέσεων» οπότε είναι λογικό στον ΣΚΑΪ να θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί της και εκτός «Ελλάδα έχεις ταλέντο»… αν θα βγει…! Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μετά το Πάσχα αλλά θεωρείται πως θα καταλήξουν σε συμφωνία αφού κι οι δύο είναι ευχαριστημένες από την έως τώρα συνεργασία τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις