Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στο θρίλερ με το VOICE

Τέλος στο θρίλερ με το VOICE

Ήταν από τα πρώτα προγράμματα που ανάγγειλε ο ΣΚΑΪ για την καινούργια σεζόν και ξαφνικά κόντεψε να αλλάξει τηλεοπτική στέγη.

Αφού όμως η Acun Medya δεν κατάφερε να συμφωνήσει με άλλο τηλεοπτικό σταθμό επανήλθε στη συμφωνία με το κανάλι του Φαλήρου, αλλά τότε άρχισαν οι αποχωρήσεις. Πρώτος ο Γιώργος Καπουτζίδης που δεν μπορεί να είναι στα γυρίσματα λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του και στη συνέχεια ο Κωστής Μαραβέγιας για τους λόγους που αναφέραμε στο Newsit.gr, που αφορούν τη στάση της τούρκικης εταιρείας παραγωγής απέναντί του.

Έχοντας λοιπόν αναβάλει δύο φορές τον αρχικό προγραμματισμό των γυρισμάτων τα στελέχη της Acun Medya προσπαθούσαν να βρουν ποιος θα το παρουσιάσει, αλλά στη συνέχεια και ποιος θα καθίσει στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής. Πολλά ονόματα ακούστηκαν και για τις δύο θέσεις -με κάποια μάλιστα να… αυτοπροτείνονται μέσω… τυχαίων δημοσιευμάτων- αλλά τελικά πολλά από αυτά που θεωρούσαν σίγουρα και… προβάλλονταν από το σταθμό του Φαλήρου να απαντούν τελικά αρνητικά, αποφεύγοντας να… μπαλώσουν βιαστικά την κατάσταση. Ωστόσο όπως φαίνεται το θρίλερ τελειώνει αφού βρέθηκε ο τέταρτος κριτής αλλά και ο παρουσιαστής του. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου στην τέταρτη καρέκλα της επιτροπής θα βρεθεί ο Γιώργος Μαζωνάκης που έδωσε μάλιστα τα χέρια και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να πέσουν κι οι τελικές υπογραφές, οπότε θεωρείται οριστικό ότι θα είναι στον καινούργιο κύκλο του VOICE, αν και πρόσωπα από το στενό περιβάλλον του έχουν αντιρρήσεις…!

Επίσης, μετά από επαφές και αρκετά «όχι» η Acun Medya αποφάσισε πως παρουσιαστής του καινούργιου κύκλου του θα είναι ένας στενός και αποδεδειγμένα πιστός συνεργάτης της, ο Γιώργος Λιανός.

Μετά λοιπόν από πολύμηνη καθυστέρηση… αρκετές αναβολές… αρκετές αρνητικές απαντήσεις φαίνεται πως τελειώνει το θρίλερ με το VOICE κι όλα βρίσκουν το δρόμο τους ώστε να γίνουν τα γυρίσματα που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν στις 23 του μήνα μπας και προλάβουν να βγάλουν επεισόδιο στον αέρα στις αρχές του επόμενου μήνα…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις