Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τεχνικές δοκιμές για τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1

Τεχνικές δοκιμές για τη συνδρομητική πλατφόρμα του ΑΝΤ1

Εδώ και πολλούς μήνες έχει κυκλοφορήσει η είδηση πως ο Όμιλος του Αμαρουσίου, o ANT1, ετοιμάζει συνδρομητική πλατφόρμα. Σύμφωνα μάλιστα με τον αρχικό σχεδιασμό τους ήταν να είναι διαθέσιμη από τις αρχές της τρέχουσας σεζόν, δηλαδή γύρω στον Οκτώβριο του 2021, αλλά τελικά το πλάνο όλο και αλλάζει πηγαίνοντας από μήνα σε μήνα.

Αποτέλεσμα δε αυτών των καθυστερήσεων ήταν να μην επιτευχθούν συμφωνίες για σειρές, αφού τελικά οι εταιρείες παραγωγής βλέποντας την «από μήνα σε μήνα» τακτική, αποφάσισαν και έκλεισαν συμφωνίες με άλλα κανάλια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου το τελευταίο σχέδιο που μελετάται στον Όμιλο του ΑΝΤ1 είναι η OTT υπηρεσία να είναι διαθέσιμη στο κοινό μέσα στον Μάιο και μάλιστα αυτή την περίοδο γίνεται τεχνικός έλεγχος ώστε να μην υπάρξουν… δυσάρεστες εξελίξεις, όταν τεθεί επίσημα σε λειτουργία.

Φαίνεται μάλιστα ότι η καθυστέρηση αυτή ωφέλησε τον Όμιλο στο κομμάτι της ξένης παραγωγής καθώς αναμένεται συμφωνία με ξένο τηλεοπτικό δίκτυο ώστε να συμπεριληφθούν περισσότερα προγράμματα στο μπουκέτο της συνδρομητικής πλατφόρμας.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου επανεξετάζεται το ποσό συνδρομής ώστε να είναι πιο χαμηλό από τον αρχικό σχεδιασμό με σκοπό να ανταγωνιστεί εγχώριες αλλά και διεθνείς πλατφόρμες.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις