Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι ετοιμάζουν για το βράδυ των εκλογών που θα αφήσει… άναυδους τους τηλεθεατές

Τι ετοιμάζουν για το βράδυ των εκλογών που θα αφήσει… άναυδους τους τηλεθεατές

Ένα κρυμμένο… ατού κρύβει ο ΣΚΑΪ για τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων που είναι σίγουρο ότι η εικόνα του θα διαφοροποιηθεί πολύ σε σχέση με τα υπόλοιπα τηλεοπτικά κανάλια και θα προκαλέσει έκπληξη στους τηλεθεατές και για αυτό που θα δουν αλλά και… αυτούς που θα δουν να βρίσκονται εκεί.

Το ατού αυτό λέγεται «επαυξημένη πραγματικότητα» και αποτελεί από τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες έχοντας κάνει μεγάλες διεθνείς εταιρείες αλλά και… μυστικές υπηρεσίες να ενδιαφερθούν για αυτή.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του σταθμού:

«O ΣΚΑΪ, αξιοποιώντας τις πιο σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες πρωτοπορεί και πάλι παρουσιάζοντας πρώτη φορά στην Ελλάδα τα αποτελέσματα των εκλογών το βράδυ της Κυριακής, με τη χρήση λογισμικού επαυξημένης πραγματικότητας (Augmented Reality).

Τα λογισμικό επαυξημένης πραγματικότητας χρησιμοποιεί γραφικά στον χώρο, η οπτική πλευρά των οποίων μεταβάλλεται με την κίνηση της πραγματικής κάμερας. Πρόκειται για τεχνολογία που χρησιμοποιείται διεθνώς από μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα.

Την Κυριακή 26 Μαΐου, ο ΣΚΑΪ θα βρίσκεται δυναμικά στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης με την πιο δυνατή ομάδα».

Μπορεί λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει εμπάργκο στον ΣΚΑΪ αλλά όπως φαίνεται με τη βοήθεια της τεχνολογίας στο στούντιο του Φαλήρου θα βρεθούν όλοι… μα όλοι…!

 

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις