Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι γίνεται με την εκπομπή του Σάκη Ρουβά

Τι γίνεται με την εκπομπή του Σάκη Ρουβά

Εκπομπή με τον Σάκη Ρουβά ακούμε, γυρίσματα κάνουν, αλλά στον αέρα δεν την βλέπουμε. Δεν είναι τυχαίο που κάποιοι την έχουν χαρακτηρίσει ως το τηλεοπτικό «γιοφύρι» που τόσες σεζόν το «χτίζουν» αλλά κάτι γίνεται και τελικά δεν εμφανίζεται στο τηλεοπτικό τοπίο.

Ο λόγος για τα «Idols» του Σάκη Ρουβά που ο ΣΚΑΪ έχει ανακοινώσει εδώ και τρία χρόνια, με τον τραγουδιστή να κάνει αφιερωματικές εκπομπές σε σημαντικά πρόσωπα, κυρίως από την καλλιτεχνική σκηνή. Ενώ λοιπόν το κανάλι του Φαλήρου ανακοίνωσε… πανηγυρικά και με χαρά πριν από χρόνια την εκπομπή, δεν έχει βγει ακόμα κανένα επεισόδιο στον αέρα, αφού εκτός άλλων προβλημάτων, άλλαξε κι η εταιρεία παραγωγής με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν ακόμα περισσότερο τα γυρίσματα.

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχουν ήδη έτοιμα τρία τουλάχιστον επεισόδια και το μόνο που απομένει είναι η εταιρεία παραγωγής να συμφωνήσει με τους κατόχους των δικαιωμάτων για υλικό που έχει χρησιμοποιηθεί.

Ωστόσο κανείς ακόμα δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τελικά κάνει πρεμιέρα αυτή τη σεζόν, ενώ μάλιστα ορισμένα… δυσοίωνα σενάρια υποστηρίζουν ότι ίσως και να μην βγει ποτέ στον αέρα. Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τον επόμενο μήνα, τον Απρίλιο, στον ΣΚΑΪ θα πρέπει να λάβουν τις οριστικές αποφάσεις τους για το Idols που γνωρίζουν πολύ καλά πόσο θέλει ο Σάκης Ρουβάς… όταν θέλουν κι αυτοί να τον κρατήσουν στο δυναμικό τους…!

Άλλωστε υπάρχουν κι άλλοι ενδιαφερόμενοι… που φαίνεται να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον… και για το project… αλλά και τον ίδιο τον παρουσιαστή του…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις