Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι γίνεται με το live του Big Brother – Τι έδειξαν τα τεστ για κορονοϊό

Τι γίνεται με το live του Big Brother – Τι έδειξαν τα τεστ για κορονοϊό

Πολλά έχουν γραφτεί και πολλά περισσότερα έχουν ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για το τι θα γίνει σήμερα με το live του Big Brother.

Όπως όμως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο Newsit.gr ο ΣΚΑΪ κάνει τους απαιτούμενους ελέγχους για κορονοϊό τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και για το ριάλιτί του. Ενώ λοιπόν υπήρξε έντονη φημολογία για κρούσματα στο Big Brother τελικά αυτά τα σενάρια αποδεικνύονται αναληθή αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου και τα τελευταία τεστ που έγιναν στους εργαζόμενούς του βγήκαν όλα αρνητικά για COVID-19.

Έτσι λοιπόν αποφασίστηκε ότι σήμερα θα βγει κανονικά το live με τον Χάρη Βαρθακούρη να υποδέχεται τους τηλεθεατές αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο που θα είναι μαζί του στο πλατό και όχι μέσω σύνδεσης από το σπίτι του. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο ΣΚΑΪ επιθυμώντας να διασφαλίσει την προστασία των εργαζομένων του αποφάσισε να βγάλει το live με όσο το δυνατό λιγότερα άτομα στο πλατό, οπότε δεν θα υπάρχουν ούτε πολλοί καλεσμένοι στο στούντιο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις