Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι γίνεται με τον Γιώργο Λιάγκα

Τι γίνεται με τον Γιώργο Λιάγκα

Απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο από τα μέσα της σεζόν μετά την απόφαση της διοίκησης του ΑΝΤ1 να ρίξει ξαφνικά τίτλους τέλους στο late night show του.

Ωστόσο ο Γιώργος Λιάγκας έχει συμβόλαιο με το κανάλι του Αμαρουσίου αλλά κανείς δεν γνωρίζει αν θα αναλάβει κάποια καινούργια εκπομπή την καινούργια σεζόν.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στο πρόγραμμα που «χτίζει» ο ΑΝΤ1 δεν φαίνεται να υπάρχει -τουλάχιστον για το πρώτο μέρος της σεζόν, δηλαδή έως και τον Ιανουάριο του 2019- κάτι για τον Γιώργο Λιάγκα καθιστώντας… θολό το μέλλον της συνεργασίας τους.

Για το λόγο αυτό μάλιστα και δεν έχει γίνει καμία συνάντηση του παρουσιαστή με ανώτατα στελέχη του σταθμού αφού προς το παρόν… δεν έχουν κάτι να του προτείνουν. Ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να θέλει να κόψει τις γέφυρες και απλά… αφήνουν το χρόνο να περνά. Παράλληλα όμως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του σταθμού προσπαθούν να βρουν projects που να ταιριάζουν στον παρουσιαστή έτσι ώστε όταν συναντηθεί με τη διοίκηση του σταθμού να υπάρχει κάποια πρόταση πριν οι δύο πλευρές αποφασίσουν το μέλλον της σχέσης τους…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις