Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι καινούργιο «μαγειρεύει» ο ΑΝΤ1

Τι καινούργιο «μαγειρεύει» ο ΑΝΤ1

Πολλά είναι τα καινούργια projects, εκπομπές και σειρές, που… μαγειρεύουν στον ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Βέβαια εκτός από τα… φρέσκα σκοπεύουν να… μαγειρέψουν καλύτερα και κάποιες από τις εκπομπές που ήδη βρίσκονται στον αέρα… ονόματα μην λέμε… εκπομπές μην αναφέρουμε…!

Ωστόσο εκτός από τα κάθε είδους «μαγειρέματα» η διοίκηση του ΑΝΤ1 σκοπεύει να μαγειρέψει και μία… σχετική εκπομπή, που να έχει δηλαδή άμεση σχέση με την κουζίνα, ή για να ακριβολογώ με πολλές… κουζίνες.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου αποφάσισαν την παραγωγή μίας μαγειρικής εκπομπής που θα περιλαμβάνει πολλές… εθνικές κουζίνες, από την Ελλάδα βεβαίως βεβαίως έως και από χώρες που αξίζει να γνωρίσουμε αλλά και να μάθουμε να φτιάχνουμε τα παραδοσιακά -και όχι μόνο!- φαγητά τους. Στο «τιμόνι», ή μάλλον στα κουζινικά σκεύη ο Δημήτρης Σκαρμούτσος που έχει αποδείξει ότι γνωρίζει καλά τη μαγειρική τέχνη.

Μετά λοιπόν από την… όχι και πετυχημένη προσπάθεια να κάνει χιούμορ μέσα σε κουζίνα με την εκπομπή «Food’s Ν’ Friends» αποφάσισε να αφήσει την πλάκα που δεν του έβγαινε και να πιάσει… τα μαγειρικά σκεύη… που του βγαίνουν σε καλό. Με την εμπειρία μάλιστα που έχει αποδείξει μέσα από πολλά ταξίδια του στο εξωτερικό και έχει γνωρίσει τις «συνταγές του κόσμου» αποφάσισε πως πρέπει να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τα μυστικά τους… αλλά όχι μόνο. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο γνωστός σεφ θα… ξετρουπώνει μέρη, στέκια, μαγαζιά της Αθήνας όπου προσφέρεται φαγητό άλλων χωρών και θα ξεναγεί τους τηλεθεατές, ενώ στη συνέχεια θα δείχνει βήμα βήμα… υλικό υλικό… και δόση δόση… τον τρόπο μαγειρέματός τους. Έτσι οι τηλεθεατές θα μπορούν να γνωρίζουν πού μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά εθνικά φαγητά αλλά και να μαθαίνουν να τα μαγειρεύουν οι ίδιοι στα σπίτια τους.  

Η καινούργια εκπομπή με τον ξεναγό-σεφ Δημήτρη Σκαρμούτσο θα συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 της καινούργιας σεζόν και ευελπιστεί ότι θα «ψήσει» τους τηλεθεατές να το… γευθούν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις