Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του SURVIVOR

Τι τηλεθέαση έκανε ο τελικός του SURVIVOR

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα… αλλάζουν στρατηγική. Ότι ο τρίτος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης δεν θα σημείωνε τις υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης όπως είχαν κάνει οι προηγούμενοι είχε φανεί από την αρχή της προβολής του.

Επειδή αυτό συνέβη και με τα άλλα ριάλιτι προγράμματα που περιέχει η συμφωνία με την Acun Medya ο ΣΚΑΪ δεν φαίνεται να παραδίδει πλέον γη και πρόγραμμα στην τούρκικη εταιρεία παραγωγής χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις. Αντιρρήσεις που όπως φαίνεται οδηγούν σε «διαζύγιο» με τον Ατζούν που ψάχνει άλλο συνεργάτη στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο.

Χαρακτηριστική είναι η επίδοση του χθεσινού τελικού αφού σημείωσε 24,6% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,6% στο δυναμικό κοινό για όλη τη διάρκεια μετάδοσης. Τα υψηλότερα ποσοστά τα σημείωσε στο τέταρτο 00:45-01:00 όπου στο γενικό σύνολο έφτασε 36,4% και στο δυναμικό κοινό 30,2%, ποσοστά που στους προηγούμενους κύκλους έκανε στα… διαφημιστικά διαλλείματα.

Για την ιστορία νικήτρια του τρίτου SURVIVOR από την πλευρά της Ελλάδας αναδείχτηκε η Κατερίνα Δαλάκα που συμμετείχε και στο δεύτερο κύκλο. Κι ευτυχώς  (για την αθλήτρια) που το κέρδισε γιατί δεν πιστεύω ότι θα της δινόταν… τρίτη ευκαιρία στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο καθώς θεωρείται δύσκολο να βρεθεί τηλεοπτικός σταθμός να το πάρει για την επόμενη σεζόν αφού και οι… μνηστήρες που υπήρχαν έχουν αρχίσει και κάνουν πίσω…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις