Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τηλεοπτικές άδειες: Πρόσκληση για νέα συνάντηση με τους ενδιαφερόμενους – Ποιοι πήγαν

ΕΣΡ

Με νέα πρόσκληση το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης καλεί όσοι από τους ενδιαφερόμενους για τις τηλεοπτικές άδειες επιθυμούν να προσέλθουν την Παρασκευή 22/12/2017 και ώρα 10:00 π.μ στα γραφεία της Αρχής για συμπληρωματική παρουσίαση του ειδικού καταλόγου των προς υποβολή δικαιολογητικών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωστοποιήσουν τη συμμετοχή τους με email έως και δύο ώρες πριν, ενώ λόγω του περιορισμένου χώρου της αίθουσας της Ολομέλειας, παρακαλούνται να παρασταθούν μέχρι δύο εκπρόσωποι ανά ενδιαφερόμενο.

Να θυμίσουμε ότι στην πρώτη πρόσκληση από το ΕΣΡ ανταποκρίθηκαν επτά εκπρόσωποι, πέντε των τηλεοπτικών σταθμών ALPHA, ANT1, EPSILON, ΣΚΑΪ και STAR, αλλά και δύο «αγνώστων εταιρειών», της «Proteas Production Media» και της MIXTA.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η μία «ελέγχεται» μετοχικά από την οικογένεια Βαρδινογιάννη σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ η άλλη είναι εταιρεία συμφερόντων του Φίλιππου Βρυώνη. Κανείς βέβαια δεν γνωρίζει αν στο διαγωνισμό θα συμμετέχουν και οι επτά, ενώ λέγεται ότι τελικά θα είναι περισσότεροι από επτά ενδιαφερόμενοι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις