Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το STAR συνεχίζει τα παιχνίδια του

Το STAR συνεχίζει τα παιχνίδια του

Δύσκολη κι ιδιαίτερα ανταγωνιστική η φετινή σεζόν που ολοκληρώνεται ενώ στα στρατηγεία των τηλεοπτικών καναλιών ετοιμάζουν τα προγράμματά τους για την ερχόμενη που εκτιμάται ότι θα είναι ακόμα πιο σκληρή.

Κάποιοι λοιπόν παίρνουν πράσινο φως για τη νέα σεζόν των καναλιών, άλλοι είναι ακόμα στην αναμονή, ενώ ορισμένοι δεν ξέρουν ακόμα τι θα κάνουν και πού θα πάνε… αν θα πάνε…!

Και σε αυτό το σκληρό παιχνίδι υπάρχουν κάποια παιχνίδια που όχι μόνο είναι ευχάριστα, αλλά έχουν κερδίσει σημαντική μερίδα του τηλεοπτικού κοινού καταφέρνοντας να πάρουν το εισιτήριο για να συνεχίσουν να κάνουν… παιχνίδι!

Λογικό λοιπόν που το STAR ανήκει σε αυτή την κατηγορία και αποφάσισε να συνεχίσει τα παιχνίδια του που σημείωσαν υψηλές τηλεθεάσεις.

Πρώτα από όλα οφείλω να αναφέρω τον Τροχό της Τύχης με τον Πέτρο Πολυχρονίδη που μπορεί αυτή την περίοδο να ολοκληρώνει τα γυρίσματα για το Asia Express, αλλά έχει ήδη γράψει επεισόδια για την αρχή της ερχόμενης σεζόν.

Βέβαια δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ο Τροχός θα συνεχίσει να γυρίζει στο κανάλι της Κηφισιάς για ένατη σεζόν αφού συγκεντρώνει καθημερινά στη συχνότητα του σταθμού πολλούς τηλεθεατές.

Το ίδιο συμβαίνει και με το «παιχνίδι μόδας», το «Shopping Star», οπότε ήταν αναμενόμενο η Βίκυ Καγιά να συνεχίζει να… ελέγχει καθημερινά τις διαγωνιζόμενες για έβδομη σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα ξεκίνησαν τα γυρίσματα για τον καινούργιο κύκλο που θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το STAR στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου.

Ωστόσο, αν και ακόμα δεν είναι επίσημο, εκτιμάται ότι θα πάρουν παράταση και για την επόμενη σεζόν τόσο το 100 με τον Λάμπρο Φισφή, όσο και το Cash Or Trash με τη Δέσποινα Μοιραράκη που σημειώνουν ικανοποιητικές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν και τα τέσσερα παιχνίδια θα συνεχίσουν να είναι στον αέρα του STAR και την επόμενη σεζόν, ενώ η διοίκηση του σταθμού μελετά ένα ακόμα παιχνίδι που αν όλα πάνε καλά θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς προσπαθώντας να κερδίσει κι αυτό… το παιχνίδι της τηλεθέασης…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις