Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Style Me Upπογειώθηκε – Αποκλειστικές φωτό από τα γυρίσματα

Το Style Me Upπογειώθηκε – Αποκλειστικές φωτό από τα γυρίσματα

Έρχεται να… ανεβάσει το στιλ των διαγωνιζομένων αλλά και των τηλεθεατών καθώς θα ακούγονται πολλές συμβουλές και μυστικά που είναι σίγουρο πως θα φανούν πολύ χρήσιμα.

Το Style Me Up είναι το καινούργιο καθημερινό παιχνίδι μεταμορφώσεων και αλλαγής στιλ που δημιούργησε η εταιρεία παραγωγής Barking Well Media για το OPEN και από χθες Upπογειώθηκε με πολύ… στιλ, δικαιώνοντας τον τίτλο του!

Το Newsit.gr… τρούπωσε στα γυρίσματα και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικές εικόνες από όσα συνέβησαν χθες, την πρώτη μέρα των γυρισμάτων.

Κατ’ αρχάς με το που μπαίνεις στο πλατό σε κερδίζει το εντυπωσιακό, μοντέρνο σκηνικό που αμέσως με τα χρώματά του σου… απογειώνει και τη διάθεση.

Οι κάμερες έπιασαν δουλειά και η Μαρία Μπακοδήμου θα υποδέχεται καθημερινά γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνιση και το στιλ τους για να αισθανθούν καλύτερα. Και η Μαρία έχει αποδείξει ότι έχει δικό της στιλ και στην παρουσίαση αλλά και στην προσωπική της ζωή, άρα ήταν η ιδανική για να γίνει οικοδέσποινα ενός τέτοιου… στιλάτου ριάλιτι παιχνιδιού. 

Στην κριτική επιτροπή του «Style Me Up», όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr  θα είναι η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και ο Γιάννης Λάσκος.

Οι τρεις κριτές, με την εμπειρία τους στο χώρο της μόδας θα βοηθούν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται.

Βέβαια βασικός σύμμαχος κάθε παίκτη στη διαδρομή για να συναντηθεί με το νέο του εαυτό και την ανανεωμένη του αυτοπεποίθηση, θα είναι ο beauty expert του «Style Me Up», Τρύφωνας Σαμαράς.

Όπως αναφέρει και το δελτίο Τύπου του OPEN “Η διαδικασία για να ξεκινήσει κανείς την αλλαγή που τόσο θέλει είναι απλή: Οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν την ιστορία τους, αλλά και το λόγο που θέλουν να αλλάξουν στυλ, εμπνέοντας τους ειδικούς που θα αναλάβουν τη «μεταμόρφωσή» τους και θα τους δώσουν τα «φτερά» για να κάνουν μια νέα αρχή. Ο κάθε ειδικός έχει μόλις λίγες ώρες στη διάθεσή του για να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα και να αλλάξει την εμφάνιση του παίκτη με όποιες στιλιστικές παρεμβάσεις πιστεύει ότι χρειάζεται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στο 214 68 77 710 και να γίνουν καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!”. 

Από χθες λοιπόν το Style Me Upπογειώθηκε με σκοπό σύντομα να προσγειωθεί στο OPEN και να κρατά καθημερινά με στιλ συντροφιά στους τηλεθεατές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις