Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το “Super Deal” και τα σχέδια για τον Χρήστο Φερεντίνο

Το “Super Deal” και τα σχέδια για τον Χρήστο Φερεντίνο

Αν και βρισκόμαστε ακόμα στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν και είναι νωρίς για να βγουν «πορίσματα» για το ποια προγράμματα έχουν κερδίσει και ποια έχουν χάσει στη «μάχη» της τηλεθέασης, ορισμένα από αυτά είναι δύσκολο να ανατρέψουν την πετυχημένη… ή αποτυχημένη πορεία τους.

Σίγουρα στην πρώτη κατηγορία… με αποδείξεις αρκετών σεζόν… είναι το Deal με τον Χρήστο Φερεντίνο. Αν και η διοίκηση του ALPHA είχε αποφασίσει το «κόψιμο» του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού η αποτυχία του καινούργιου concept, του «Πάνω Κάτω», που είχε δοθεί στον παρουσιαστή… ανάγκασαν την επιστροφή του Deal. Έτσι ο ALPHA τις καθημερινές σημειώνει με το τηλεπαιχνίδι τις υψηλότερες πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης με αποτέλεσμα οι μηχανές να δουλεύουν στο φουλ και να έχουν ήδη γυριστεί πολλά επεισόδια που φτάνουν περίπου μέχρι τον Μάρτιο. Ο προγραμματισμός μάλιστα είναι στις αρχές του χρόνου να συνεχίσουν τα γυρίσματα και να παραδοθούν στο κανάλι τα υπόλοιπα επεισόδια της φετινής σεζόν που θα προβληθούν έως τα μέσα Ιουνίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου, η διοίκηση του ALPHA βάζει πάλι στο τραπέζι το Super Deal, μελετώντας την παραγωγή του για την επόμενη σεζόν ώστε να προβάλλεται στη ζώνη του σαββατοκύριακου, κάτι που προϊδεάζει ότι το Deal θα ολοκληρώσει την καθημερινή του παρουσία. Φαίνεται όμως ότι αυτή τη φορά στον ALPHA είναι πιο… προσεκτικοί έχοντας αντιληφθεί πως ό,τι πάρει τη θέση του Deal στην καθημερινή ζώνη δεν πρέπει να είναι… αντίστοιχο του «Πάνω Κάτω» που πήγε… πολύ κάτω το «ταμείο» τηλεθέασης. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν δύο τηλεπαιχνίδια που μελετούν προσεχτικά με το ένα από αυτά να έχει πιο… ριάλιτι στοιχεία, αλλά ακόμα δεν έχουν κάνει το… deal γιατί όπως είναι λογικό φοβούνται το… ρίσκο μίας ακόμα λανθασμένης επιλογής. Ωστόσο αντιλαμβάνονται πως το Deal θα πρέπει φέτος να ολοκληρώσει την παρουσία του και να προχωρήσουν σε κάτι καινούργιο με το οποίο όμως θα μπορεί να κάνει καθημερινά… παιχνίδι ο Χρήστος Φερεντίνος που όπως εκτιμάται θα είναι στον αέρα 7 ημέρες τη βδομάδα αφού τα σαββατοκύριακα θα κάνει το «Super Deal». Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν στις αρχές της καινούργιας χρονιάς αλλά το ερώτημα είναι αν το «υποψήφιο» τηλεπαιχνίδι θα είναι ακόμα διαθέσιμο ή θα έχει κάνει… deal κάποιος άλλος τηλεοπτικός σταθμός…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις