Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το UEFA Nations League παίζει μπάλα στον ALPHA

Το UEFA Nations League παίζει μπάλα στον ALPHA

Την τελευταία φετινή φάση του Nations League με τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδος και τις πλέον κρίσιμες αναμετρήσεις των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης θα μεταδώσει ο ALPHA.

Έτσι, την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, θα μεταδοθεί ο αγώνας από τον ALPHA, μεταξύ της Ιταλίας και της Αγγλίας σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, ο εκτός έδρας αγώναο της Εθνικής μας ομάδας με την Κύπρο. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης και στο ρεπορτάζ θα είναι ο Σπύρος Νάσιος.

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου, στις 21:45, η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Γερμανία, σε περιγραφή Παύλου Παπαδημητρίου και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου η Ελλάδα θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Ριζούπολης, την Β. Ιρλανδία στις 21:45. Τον αγώνα περιγράφει ο Ισίδωρος Πρίντεζης.

Επίσης, πριν από τους αγώνες της Εθνικής μας στις 21:00, θα μεταδοθεί η εκπομπή «Pre Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου και καλεσμένους, ρεπορτάζ και συνδέσεις με το γήπεδο και αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης την εκπομπή «Post Game: Η Ελλάδα παίζει μπάλα στον Alpha» με πλούσιο ρεπορτάζ απ’ τον αγωνιστικό χώρο και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις