Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το VOICE είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Το VOICE είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό!

Είναι από τα μακροβιότερα talent show στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο καθώς έχει βγει στον αέρα 8 σεζόν. Πριν από χρόνια μάλιστα το talent show  VOICE ήταν «μήλο της έριδος» ανάμεσα στον ΑΝΤ1, που το έφερε πρώτη φορά στη χώρα μας για 2 σεζόν και τον ΣΚΑΪ που μέσα όμως, από τη συνεργασία του με την Acun Medya απέκτησε τα δικαιώματά του και τις επόμενες 6 σεζόν βγήκε από το σταθμό του Φαλήρου.

Τον τελευταίο καιρό όμως,  υπάρχουν ορισμένες φήμες και δημοσιεύματα που θέλουν το VOICE να αλλάζει σύνθεση, καθώς είναι περιττό να πούμε ότι λόγω της επιτυχίας του στους πίνακες τηλεθέασης θα είναι στον αέρα του ΣΚΑΪ και τη νέα σεζόν.  Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τόσο η διοίκηση του σταθμού, όσο και η εταιρεία παραγωγής του talent show δεν σκοπεύει να κάνει αλλαγές και έτσι την παρουσίασή του θα έχει πάλι ο Γιώργος Λιανός, ενώ στις καρέκλες της κριτικής επιτροπής θα είναι πάλι, με αλφαβητική σειρά  οι: Κωνσταντίνος Αργυρός, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς.

Όπως μάλιστα λένε χαρακτηριστικά και οι δύο πλευρές, «επιτυχημένη ομάδα δεν την αλλάζεις» και παρά κάποιες… άλλες προτάσεις που έχουν πέσει σε μέλη της επιτροπής, αυτοί θα παραμείνουν ενωμένοι στην ομάδα του VOICE που έχει αποδεχτεί δυνατή στη μάχη της τηλεθέασης. Επιθυμία μάλιστα του ΣΚΑΪ είναι ο ένατος κύκλος του VOICE να κάνει πρεμιέρα στις αρχές της νέας σεζόν, ανάλογα βέβαια με τις πολιτικές εξελίξεις, όπου θα κριθούν πολλές από τις πρεμιέρες ψυχαγωγικών προγραμμάτων…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις