Δευτέρα, 18 Μαρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το επόμενο βήμα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου – Τι θα κάνει με το “Πακέτο” της!

Το επόμενο βήμα για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου – Τι θα κάνει με το “Πακέτο” της!

Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι στον ALPHA τα έχουν βρει… σκούρα και ότι βλέποντας καθημερινά τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen τρώνε… πακέτο.

Γι’ αυτό και πολλοί στο σταθμό απορούν που ορισμένοι… φαγώθηκαν να φάνε το “Πάμε Πακέτο” αλλά και το “Σόι μου” που αποδεδειγμένα ήταν από τα δυνατά προγράμματα του σταθμού. Την ίδια απόφαση, του “κοψίματος”, είχαν πάρει και πέρυσι για τη σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” αλλά τελικά με παρέμβαση από πολύ… πολύ… πολύ ψηλά παρέμεινε στο πρόγραμμα του σταθμού.

Και μπορεί στον ALPHA να κρατούν στα συρτάρια τους την εκπομπή “Πάμε πακέτο” αλλά δεν μπορούν να κρατήσουν εκεί και τη Βίκυ Χατζηβασιλείου που ετοιμάζει την επιστροφή της. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η παρουσιάστρια βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση του ONE με σκοπό να παρουσιάσει μία εκπομπή που θα βασίζεται στις ανθρώπινες σχέσεις, όπως ήταν το “Πακέτο” της που παρουσίαζε με επιτυχία για πολλά χρόνια.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου δεν πρόκειται για κάποιο ξένο format αλλά για πρωτογενή ιδέα που έχει συζητήσει, αναλύσει και επεξεργάζεται μαζί με τη διευθύντρια προγράμματος του σταθμού Ιζαμπέλα Σασλόγου.

Βέβαια τίποτα ακόμα δεν είναι οριστικό και δεν έχουν μπει υπογραφές αλλά οι δύο πλευρές φαίνεται ότι τα έχουν βρει, οπότε αν όλα πάνε καλά τότε η Βίκυ Χατζηβασιλείου θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του καινούργιου σταθμού.

Πάντως το ONE έχει βάλει στόχο να είναι επίσημα στον αέρα μέσα στον επόμενο μήνα αλλά αν όλα πάνε καλά τότε η καινούργια εκπομπή με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου θα ξεκινήσει στις αρχές του καινούργιου χρόνου και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι κάποιοι… πρώην συνεργάτες θα φάνε… πακέτο!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις