Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το κόκκινο δωμάτιο: ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς με τη Μαρία Ναυπλιώτου

Το κόκκινο δωμάτιο: ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς με τη Μαρία Ναυπλιώτου

Μία σειρά με πολύ δυνατές ιστορίες που όπως όλα δείχνουν χτίζεται με πολύ σημαντικούς συντελεστές, μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Οι ιστορίες της σειράς της βασίζονται σε πολύ σύγχρονα θέματα και μάλιστα σε αληθινά γεγονότα.

Όπως πρώτα είχα αναφέρει στο newsit.gr, ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα της σειράς «Kirmizi Oda» που σημαίνει «Κόκκινο δωμάτιο» και βασίζεται σε αληθινές ιστορίες που περιλαμβάνονται στο μυθιστόρημα «Inside of the Medallion» («Madalyonun Ici») της Gulseren Bugdaycioglu. Το βιβλίο έχει κερδίσει το ενδιαφέρον εκατομμύρια αναγνωστών ανά τον κόσμο, ενώ τα δικαιώματα της σειράς που προβάλλεται με επιτυχία στην Τουρκία έχουν πουληθεί σε πολλές χώρες. 

Στο επίκεντρο είναι μία πολύ διάσημη ψυχίατρος-ψυχολόγος που έχει θεραπευτική κλινική και το γραφείο της είναι γνωστό ως «Κόκκινο Δωμάτιο» από το χρώμα που κυριαρχεί στη διακόσμησή του. Οι ασθενείς αποκαλύπτονται στην κεντρική ηρωίδα και ανάμεσά τους είναι πχ κακοποιημένα παιδιά και γυναίκες που προσπαθούν να βρουν διέξοδο μέσα από τη θεραπεία, με κάθε ιστορία να εξελίσσεται σε πέντε περίπου επεισόδια.

Η παραγωγή είναι της Acun Medya και την κεντρική ηρωίδα θα ενσαρκώσει η Μαρία Ναυπλιώτου που δικαιολογημένα εκτιμάμε ότι θα προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό μία ακόμα σπουδαία ερμηνεία. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Όλγα Μαλέα και τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί το βασικό καστ αλλά και οι ηθοποιοί που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα πρώτα επεισόδια. Τα γυρίσματα είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσουν μέσα στον επόμενο μήνα και ενώ αρχικά ήταν να γίνουν στην Τουρκία, όπου υπάρχουν έτοιμα σκηνικά, τελικά η εταιρεία παραγωγής σε συνεννόηση με τον ΣΚΑΪ αποφάσισαν να γίνουν στη χώρα μας.

Η καινούργια σειρά -που για ευνόητους λόγους δεν θα έχει τον τίτλο «Κόκκινο δωμάτιο», ώστε να μην ταυτιστεί με την παλαιότερη ομότιτλη κωμική σειρά- αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ στις αρχές του Φεβρουαρίου και να προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα, όπου αναμένεται να κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις