Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Κόκκινο ποτάμι» χτύπησε κόκκινο!

Το «Κόκκινο ποτάμι» χτύπησε κόκκινο!

Σκληρός και χθες το βράδυ ο ανταγωνισμός με τη σειρά του OPEN να σημειώνει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Κι ενώ το «Voice» κατάφερε να αντισταθεί το «Final Four» σημείωσε πτήσεις… εδάφους.

Συγκεκριμένα η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη σημείωσε 32,4% στο γενικό σύνολο και 34,3% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά ιδιαίτερα υψηλά αποδεικνύοντας όμως ότι η ιστορία για τη γενοκτονία των Ποντίων είναι τόσο δυνατό θέμα που κερδίζει τους τηλεθεατές ακόμα και μέσα από μία μέτριας αισθητικής σειρά!

Από την άλλη η συνταγή του Voice κράτησε αρκετούς τηλεθεατές στον ΣΚΑΪ και έτσι το talent show σημείωσε 25% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,2% στο δυναμικό κοινό.

Μεγάλη ήταν η πτώση που σημείωσε το «The Final Four» που αν και ήταν ένα καλοστημένο επεισόδιο δεν κατάφερε να πείσει τους τηλεθεατές να μπουν ξανά στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για να το παρακολουθήσουν, έχοντας δικαιολογημένα απογοητευθεί από την πρεμιέρα του. Έτσι το talent show σημείωσε 10,9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 11,7% στο δυναμικό κοινό. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι εκτός από την κριτική επιτροπή που δεν έχει ακόμα… δικαιολογήσει την παρουσία της οι περισσότεροι από τους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από το stage αλλά και το οπτικό αποτέλεσμα μετά τις αρκετές διορθώσεις συνέθεταν ένα πολύ καλό κι ενδιαφέρον τηλεοπτικό πρόγραμμα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις