Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το lockdown φέρνει αλλαγές και στις «Άγριες Μέλισσες»

Το lockdown φέρνει αλλαγές και στις «Άγριες Μέλισσες»

Το ότι οι «Άγριες Μέλισσες» είναι και αυτή τη σεζόν η πιο αγαπημένη τηλεοπτική σειρά δεν υπάρχει λόγος να το αναφέρουμε ξανά. Μετά την απόφαση μάλιστα του ΑΝΤ1 να την εντάξει καθημερινά στο πρόγραμμά της ο σταθμός συνεχίζει να εισπράττει υψηλές τηλεθεάσεις.

Βέβαια, το προηγούμενο lockdown έχει σταματήσει η προβολή της, ενώ φαίνεται ότι και τα νέα μέτρα της καραντίνας θα επηρεάσουν τις «Άγριες Μέλισσες». Πάντως, όπως αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ του Newsit.gr οι τηλεοπτικές παραγωγές θα συνεχίσουν αλλά με αυστηρά μέτρα ελέγχου για να προφυλαχθούν οι εκατοντάδες εργαζόμενοι του κλάδου και μάλιστα, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, ακόμα και από συνεργεία του ΕΟΔΥ, ώστε να διαπιστώνεται ότι δεν υπάρχουν κρούσματα κορονοϊού.

Ωστόσο η διοίκηση του ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει… οικονομία στο μεγάλο ατού του προγράμματός τους και να σταματήσει την προβολή της σειράς από καθημερινή και να βγαίνουν στον αέρα από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Αν και τα γυρίσματα της σειράς έχουν προχωρήσει και έχουν επεισόδια οπότε δεν εκτιμάται ότι θα σταματήσει η προβολή της όπως και στην προηγούμενη καραντίνα, αποφάσισαν πως καλύτερα είναι να είναι… μετρημένοι μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Έτσι θα δοθεί κι η δυνατότητα να τηρηθούν ακόμα καλύτερα τα απαιτούμενα μέτρα προφύλαξης για τους εργαζομένους της σειράς, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για να είναι λιγότεροι σε κάθε γύρισμα.

Από την επόμενη βδομάδα λοιπόν οι «Άγριες Μέλισσες» θα πετούν από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 22:00, προσφέροντας στους τηλεθεατές ένα ευχάριστο τηλεοπτικό βράδυ, αλλά και στον ΑΝΤ1 τις… γλυκές τηλεθεάσεις τους!

Τώρα, για τις εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο, ο Δούκας επιστρέφει στο σπίτι του σε κατ’ οίκον περιορισμό, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι όροι του εισαγγελέα. Το σπίτι των Σεβαστών βάζει τα γιορτινά του εκτός από τον Νικηφόρο και το υπόλοιπο Διαφάνι που ανησυχεί γι’ αυτήν την επιστροφή.

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τον πιο δύσκολο δρόμο της ζωής της, ενώ η Ουρανία ανακαλύπτει τι εστί Μπάμπης. Ο Τόλλιας καλεί τον Νέστορα και τον Άγγελο στο σπίτι του για να δώσουν λόγο με τη Σοφούλα και η αλήθεια για τους δυο νέους είναι πια μονόδρομος. Η Ελένη αποτρέπει τον Λάμπρο να συνεχίσει τις προσπάθειες, με σκοπό να γλιτώσει από τον εφιάλτη που ζει. Το ίδιο βράδυ ο Βόσκαρης φέρνει την Ελένη στο σπίτι του, βάζοντας στόχο να μάθει την πραγματική αιτία της δολοφονίας του Σέργιου. Όμως, η Ελένη δεν θα κάτσει με σταυρωμένα τα χέρια και η «μονομαχία» τους θα έχει μόνο έναν νικητή…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις