Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Μεγάλο Παιχνίδι: πρεμιέρα με δυνατούς καλεσμένους

Το Μεγάλο Παιχνίδι: πρεμιέρα με δυνατούς καλεσμένους

Τους έχουμε δει, τους έχουμε παρακολουθήσει, ενώ πολλούς από αυτούς τους έχουμε και χειροκροτήσει σε αγωνιστικούς χώρους. Τώρα θα τους δούμε (στην ΕΡΤ) να παίρνουν μέρος στο Μεγάλο Παιχνίδι και να αγωνίζονται για να αποδείξουν ότι… κατέχουν το άθλημα! 

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει από το Newsit.gr η ΕΡΤ1 τη φετινή σεζόν θα ξεκινήσει να μεταδίδει ένα πολύ πετυχημένο και σε πολλές άλλες χώρες τηλεπαιχνίδι που οι ερωτήσεις του επικεντρώνονται κυρίως στο χώρο του αθλητισμού. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που στις διαγωνιζόμενες ομάδες που θα υποδέχεται ο Γιώργος Λέντζας θα είναι πολλοί που έχουν διαπρέψει σε αγωνιστικούς χώρους..

«Το Μεγάλο Παιχνίδι» σκοπεύει να συναρπάσει τους φίλαθλους τηλεθεατές, αλλά και όλους όσοι αγαπούν τον αθλητισμό καθώς είναι κεφάτο, γρήγορο, με πολύ χιούμορ και αυθορμητισμό. Άλλωστε το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι του ΒΒC, το «A question of sport», μεταδίδεται με μεγάλη επιτυχία για περισσότερα από 50 χρόνια στην Αγγλία αλλά και σε πολλές άλλες χώρες.
Δύο δυνατές ομάδες των τριών ατόμων, που αποτελούνται από γνωστές και δημοφιλείς προσωπικότητες του αθλητικού αλλά και του καλλιτεχνικού χώρου, κατεβαίνουν στο… γήπεδο της ΕΡΤ και αγωνίζονται για τη νίκη.

Μέσα από πρωτότυπες ερωτήσεις, κυρίως αθλητικού περιεχομένου και διασκεδαστικά παιχνίδια-κουίζ, οι διάσημοι παίκτες ακονίζουν τις γνώσεις τους, καλούνται να δώσουν τις σωστές απαντήσεις και να στεφθούν νικητές.

Η πρεμιέρα του «Μεγάλου παιχνιδιού» είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, στις 10 το βράδυ και ο παρουσιαστής του Γιώργος Λέντζας θα υποδεχτεί το θρύλο του ελληνικού μπάσκετ Παναγιώτη Γιαννάκη, τη δημοσιογράφο Χριστίνα Βραχάλη και τη βολεϊμπολίστρια Σοφία Κοσμά που θα αντιμετωπίσουν το μπασκετμπολίστα Δημήτρη Διαμαντίδη, τον αθλητικό δημοσιογράφο Δημήτρη Κοντό και την πρωταθλήτρια κλειστού και ανοιχτού στίβου Αναστασία Μαρινάκου.

Ορισμένοι μάλιστα από τους καλεσμένους-παίκτες των επόμενων επεισοδίων είναι και οι μπασκετμπολίστες Γιάννης Μπουρούσης, Δημήτρης Παπανικολάου και Ιωάννης Παπαπέτρου, η πρώην μπασκετμπολίστρια Δώρα Παντέλη, οι ποδοσφαιριστές Απόστολος Βέλλιος και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, οι Ολυμπιονίκες του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών Βασίλης Πολύμερος και Δημήτρης Μούγιος, η Ολυμπιονίκης στο πόλο Αντιγόνη Ρουμπέση, ο πρωταθλητής στην κολύμβηση Γιάννης Δρυμωνάκος, η πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Κλέλια Πανταζή, η αθλήτρια του στίβου Μαρία Μπελιμπασάκη, οι ηθοποιοί Κώστας Κρομμύδας, Θάνος Καλλίρης, Αρης Πλασκασοβίτης, Φωφώ Ντεμίρη, Γιώργος Ηλιόπουλος, Νίκος Ορφανός, οι ηθοποιοί και μοντέλα Μάρα Δαρμουσλή και Γιάννης Σπαλιάρας, ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος, οι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές της ΕΡΤ Θοδωρής Βαμβακάρης και Τάκης Γιαννούτσος και πολλοί άλλοι.

Από την ερχόμενη βδομάδα λοιπόν και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 10 το βράδυ, το «Μεγάλο Παιχνίδι» κάνει… παιχνίδι στην ΕΡΤ1 ελπίζοντας πως θα… σκοράρει και στους πίνακες τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις