Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το νέο πρόσωπο στη διοίκηση του OPEN

Το νέο πρόσωπο στη διοίκηση του OPEN

Ο κύβος ερρίφθη ή για να είμαστε πιο ακριβείς η θέση… έκλεισε!

Μετά τις ξαφνικές… αποχωρήσεις από το OPEN με το σταθμό τις τελευταίες ημέρες να έχει μείνει… ακέφαλος αφού δύο από τις πιο σημαντικές θέσεις της ηγετικής πυραμίδας του, του διευθύνοντος συμβούλου και της διεύθυνσης προγράμματος, είναι κενές φαίνεται ότι η μία βρήκε τον άνθρωπο που θα αναλάβει τη θέση στο κανάλι της Παιανίας.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό και θέμα… τελικών υπογραφών ώστε στη θέση του διευθυντή προγράμματος να καθίσει ο Νίκος Κάλης που μέχρι πριν από έναν μήνα ήταν στο δυναμικό του ΑΝΤ1.

Το στέλεχος μάλιστα έχει διατελέσει για πολύ σύντομο διάστημα και διευθυντής προγράμματος στο κανάλι του Αμαρουσίου σε μία… μεταβατική για το σταθμό περίοδο και έκτοτε είχε αναλάβει ψυχαγωγικές εκπομπές του ΑΝΤ1, όπως το Nomads. Πριν από έναν μήνα όμως αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 και σύντομα… πολύ σύντομα ο Νίκος Κάλης θα είναι επίσημα ο διευθυντής προγράμματος του OPEN με… βαρύ έργο, καθώς πρέπει να καταφέρει ο σταθμός να κερδίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών… κάτι που δεν φαίνεται να έχει γίνει με τις περισσότερες έως τώρα επιλογές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις