Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το πείραμα με τους «Πρωινούς Τύπους» δεν έτυχε, πέτυχε!

Το πείραμα με τους «Πρωινούς Τύπους» δεν έτυχε, πέτυχε!

Για χρόνια ο ΑΝΤ1 είχε… αφήσει μεγάλο κενό στο χώρο της ενημέρωσης, με τον Γιώργο Παπαδάκη να είναι η μοναδική ειδησεογραφική εκπομπή του σταθμού.

Ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια ο σταθμός έχει ενισχύσει τον ειδησεογραφικό του τομέα, συνεχίζοντας μάλιστα την πρωινή ενημερωτική ζώνη των καθημερινών και τα σαββατοκύριακα. Έτσι τις δύο μέρες της βδομάδας, το Σάββατο και την Κυριακή, τη θέση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 παίρνουν οι «Πρωινοί Τύποι» καταφέρνοντας μάλιστα από την αρχή να κερδίσουν μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού. Χαρακτηριστικό είναι ότι αν και είμαστε στην αρχή της φετινής σεζόν ο Νίκος Ρογκάκος με τον Παναγιώτη Στάθη έχουν δικαιώσει τη διοίκηση του σταθμού για την επιλογή τους και την απόφασή τους να ενεργοποιήσουν την πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου, αφού η εκπομπή τους καταφέρνει στο δυναμικό κοινό, δηλαδή τους τηλεθεατές ηλικίας 18-54 ετών, που δίνει «βάρος» ο ΑΝΤ1, να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις και να βρίσκεται μάλιστα πολλές φορές στην κορυφή της κατάταξης.

Με ειδήσεις τόσο από την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία, τα Διεθνή, τον Αθλητισμό, όσο και από την Τέχνη και τον Πολιτισμό, αλλά και με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές πληροφορίες και συνεντεύξεις, καταφέρνουν να δίνουν στον τηλεθεατή πλήρη ενημέρωση για το ξεκίνημα της ημέρας.

Έτσι λοιπόν το πείραμα με τους «Πρωινούς Τύπους» δεν έτυχε αλλά πέτυχε κατόπιν ομαδικής και επίμονης δουλειάς, δίνοντας πλέον στη διοίκηση τη δυνατότητα να κάνουν και νέα… ανοίγματα στην ενημέρωση, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το ειδησεογραφικό προφίλ του σταθμού.

Κάθε σαββατοκύριακο λοιπόν από τις 06:30 έως τις 10:00 το πρωί ο Νίκος Ρογκάκος με τον Παναγιώτη Στάθη αποδεικνύουν ότι όχι μόνο «η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται», αλλά ότι στον ΑΝΤ1… η καλή τηλεθέαση από τους «Πρωινούς Τύπους» φαίνεται…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις