Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι στον ALPHA

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι στον ALPHA

Το Μεγάλο Παζάρι επιστρέφει για τέταρτη φορά στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο (στον ALPHA) και μάλιστα έχοντας συμπληρώσει εξήντα χρόνια «ζωής».

Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Φερεντίνου από τον ALPHA με σκοπό να παρουσιάσει τον «Μονομάχο» στον ΣΚΑΪ, η διοίκηση του καναλιού αποφάσισε να βάλει στο «συρτάρι» το DEAL και να βγάλει την επόμενη σεζόν To Πιο Μεγάλο Παζάρι.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του σταθμού: «To Πιο Μεγάλο Παζάρι, το θρυλικό τηλεπαιχνίδι, που έχει προβληθεί σε πάνω από 24 χώρες παγκοσμίως και έχει μοιράσει τεράστια δώρα σε εκατοντάδες τυχερούς συμμετέχοντες, έρχεται στον Alpha.

Το διασκεδαστικό παιχνίδι που ξεκίνησε από την Αμερική το 1963 και έχει αφήσει ιστορία στην παγκόσμια τηλεόραση, βασίζεται στην τύχη και το ρίσκο των διαγωνιζομένων και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας.

Οι συμμετέχοντες επιλέγονται ανάμεσα από το κοινό και μέσα από διασκεδαστικές και πρωτότυπες δοκιμασίες, παίζοντας έξυπνα και ρισκάροντας, πρέπει να αποφύγουν το ΖΟΝΓΚ και να κάνουν το καλύτερο παζάρι που θα τους χαρίσει πλούσια δώρα και δυνατές συγκινήσεις.

Το Πιο Μεγάλο Παζάρι είναι έτοιμο να μοιράσει καθημερινά τα περισσότερα, πλουσιότερα και μεγαλύτερα δώρα που έχουν δοθεί ποτέ και έρχεται αποκλειστικά στον Alpha!»

Για την… ιστορία να αναφέρω ότι το Το Πιο Μεγάλο Παζάρι βασίζεται στο αμερικάνικο τηλεπαιχνίδι Let’s Make A Deal,το οποίο έκανε πρεμιέρα το 1963, αλλά στη χώρα μας προβλήθηκε για πρώτη φορά στο MEGA, το 1991, με τίτλο «Τo Mεγάλο Παζάρι», όπου το παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος έως το 1994.

Επέστρεψε τη σεζόν 2006-2007στον ALPHA με τίτλο «To Πιο Μεγάλο Παζάρι» και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο ξανά στο τιμόνι της παρουσίασης, ενώ τη σεζόν 2017-2018 προβλήθηκε από τον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και τίτλο «Kάνε Παζάρι».

Τη νέα σεζόν θα είναι ξανά στον αέρα του ALPHA, χωρίς ακόμα να έχει «κλειδώσει» ο παρουσιαστής… ή η παρουσιάστρια που θα το αναλάβει… και ευελπιστώντας ότι θα καταφέρνει καθημερινά να κάνει καλό… παζάρι με το τηλεοπτικό κοινό.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις