Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το ΤΑXΙ τρέχει για την Κιβωτό του Κόσμου

Το ΤΑXΙ τρέχει για την Κιβωτό του Κόσμου

Με σκοπό να βοηθήσουν το έργο του Εθελοντικού Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού Μέριμνας και Προστασίας Μητέρας και Παιδιού, Κιβωτός του Κόσμου, επιβιβάζονται στο ΤΑXΙ του ΟΡΕΝ και αντιμετωπίζουν τον Διονύση Ατζαράκη, χαρίζοντας στους τηλεθεατές μία ευχάριστη διαδρομή με πολύ γέλιο.

Το ΤAXI του OPEN λοιπόν συνεχίζει τις βόλτες του στη γιορτινή Αθήνα με καλεσμένους που παίζουν για να στηρίξουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Έτσι, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 1 Ιανουαρίου, στις 17.55, ποδαρικό κάνουν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Δημήτρης Μακαλιάς που παίζουν αλλά και θυμούνται τις αγαπημένες τους γιορτές αναπολώντας τις μέρες των ρεβεγιόν προ πανδημίας.

Την επόμενη μέρα, την Κυριακή 2 Ιανουαρίου, στις 17.55, ο Διονύσης υποδέχεται τον Κρατερό Κατσούλη και την Αναστασία Παντούση που βάζουν όλη τους τη θετική διάθεση και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να στηρίξουν τα παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου».

Αυτό το σαββατοκύριακο το ΤΑXΙ τρέχει για καλό σκοπό περιμένοντας τους τηλεθεατές να επιβιβαστούν μέσα από τη συχνότητα του ΟΡΕΝ…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις