Το ταμείο της τηλεθέασης- Μάχη OPEN με EPSILON

Αρχές του μήνα και στα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών «βγάζουν ταμείο» κοιτώντας τις επιδόσεις τους στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen.

Αυτό που για ακόμα έναν μήνα είναι εμφανές είναι ότι η τηλεθέαση έχει μοιραστεί με αποτέλεσμα όλοι… ή πιο σωστά, σχεδόν όλοι, να διαγράφουν κοντινές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Για ακόμα έναν μήνα πάντως ο ΣΚΑΪ βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας άνοδο στα ποσοστά του, ενώ ακολούθησε ο ALPHA με τρίτο στην κατάταξη τον ΑΝΤ1 και τέταρτο το STAR.

Στον παρακάτω πίνακα λοιπόν μπορείτε να δείτε τους μέσους όρους των τηλεοπτικών σταθμών στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό (τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών) που έχουν προκύψει από τις μετρήσεις της Nielsen για τον Οκτώβριο ενώ εντός παρένθεσης αναφέρονται οι αντίστοιχοι μέσοι όροι τους τον προηγούμενο μήνα, τον Σεπτέμβριο.

Αξιοσημείωτο είναι πως ενώ οι προαναφερόμενοι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί (ΣΚΑΪ, ALPHA, ΑΝΤ1, STAR) σημείωσαν άνοδο στους μέσους όρους τηλεθέασής τους τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό, το OPEN, το είδαν λιγότεροι τηλεθεατές από αυτούς που παρακολουθούσαν το EPSILON.

Βέβαια, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της Nielsen αξίζει να αναφέρω ότι το διάστημα 1η Οκτωβρίου με 23 Οκτωβρίου που στον αέρα ήταν το EPSILON με «κονσέρβα» πρόγραμμα σημείωσε 6,1% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 7,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ το OPEN από τις 24 Οκτωβρίου -που έκανε επίσημο opening με το καινούργιο πρόγραμμά του- έως το τέλος του μήνα ανέβασε μεν ελάχιστα το μέσο όρο στο γενικό σύνολο σημειώνοντας 6,4% μέσο όρο αλλά έπεσε στο δυναμικό κοινό σημειώνοντας 6,7% μέσο όρο. Όπως είναι λοιπόν φανερό οι τηλεθεατές δεν βρήκαν ενδιαφέρον στο «beyond tv» που υποστηρίζει ότι προσφέρει ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός και αν δεν αλλάξουν… πολλά που πρέπει να αλλάξουν τότε οι τηλεθεατές θα συνεχίσουν να είναι beyond του τηλεοπτικού σταθμού…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Σταμάτησαν την προβολή της ταινίας του Μάρκου Σεφερλή – Ασφαλιστικά μέτρα για τη «Χαλβάη 5-0»

Το μυστήριο… λύθηκε. Αλλά όπως φαίνεται η οριστική λύση θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. Ο λόγος για την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, τη «Χαλβάη 5-0», ... Διαβάστε περισσότερα
Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Πρόσκληση για θεατρικές παραστάσεις στο ραδιόφωνο

Να αναβιώσει το «Θέατρο στο Ραδιόφωνο» αποφάσισε η διοίκηση της ΕΡΤ και έτσι πραγματοποιεί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την κατάθεση προτάσεων παραγωγής νέων θεατρικών παραστάσεων. ... Διαβάστε περισσότερα
«Μελίνα: Γεννήθηκα Ελληνίδα» – Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της σπουδαίας Ελληνίδας

«Μελίνα: Γεννήθηκα Ελληνίδα» – Αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από τη γέννηση της σπουδαίας Ελληνίδας

Ήταν 18 Οκτωβρίου 1920 όταν γεννήθηκε η Μαρία Αμαλία «Μελίνα» Μερκούρη, ηθοποιός και πολιτικός, αλλά που όπως η ίδια έλεγε «Γεννήθηκα Ελληνίδα». Με αφορμή μάλιστα ... Διαβάστε περισσότερα