Site icon NewsIT

Το θρίλερ με την Ελεονώρα Μελέτη

12.05.2021 | 16:10
Το θρίλερ με την Ελεονώρα Μελέτη

Τσουνάμι μεταγραφών την επόμενη σεζόν με πρόσωπα να μετακινούνται σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και σε άλλες ζώνες από αυτές που εμφανίζονται τη φετινή.

Ένα όνομα για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά είναι η Ελεονώρα Μελέτη με την ίδια όμως να τηρεί… σιγή ιχθύος, προφανώς σεβόμενη τη συνεργασία της με τον ALPHA που είναι ακόμα εν ισχύ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα θεωρείται σίγουρο πως την επόμενη σεζόν η παρουσιάστρια θα βγαίνει από άλλο τηλεοπτικό «σπίτι» και σίγουρα όχι τα… μεσάνυχτα.

Ένα ακόμα σίγουρο που προέκυψε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ είναι πως η Ελεονώρα έχει «πέσει» ως όνομα στα τραπέζια συσκέψεων υψηλόβαθμων στελεχών σε τρεις –τουλάχιστον- τηλεοπτικούς σταθμούς, χωρίς κανένας να επιβεβαιώνει ότι υπήρξε κάποιο ραντεβού με όλους τους ενδιαφερόμενους.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έκανε ραντεβού με τον ΣΚΑΪ που στέλεχος του σταθμού ήθελε να αναλάβει την παρουσίαση ριάλιτι στο κανάλι του Φαλήρου, πρόταση που μάλλον έπεσε… στο κενό!

Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχει μία πολύ δελεαστική κι ενδιαφέρουσα πρόταση από το MEGA… και αν θέλετε τη γνώμη μου… εκεί θα λάβει τέλος το… θρίλερ για το «πού πάει η Ελεονώρα, οέο;»! Αν κι όλες οι πλευρές αποφεύγουν… διακριτικά… να μιλήσουν, αφού η σεζόν ακόμα «τρέχει», εκτιμώ ότι με το πέρας αυτής θα ενημερωθούμε επίσημα για τη Mega-λη μεταγραφή, αφού εκτιμάται ότι θα προκαλέσει και Mega-λες αλλαγές… ευρύτερα.

Τι εννοώ; Όπως είναι γνωστό το MEGA απέκτησε στο δυναμικό του και την Ελένη Μενεγάκη που όπως έχουμε αναφέρει πρώτα στο Newsit.gr έχει «κλειδώσει» για τη μεσημεριανή ζώνη. Λαμβάνοντας υπόψη ότι καθημερινά, στις 16:20, είναι η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου «Live News», σημειώνοντας υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης, θεωρείται δεδομένο ότι ο δημοσιογράφος θα παραμείνει αμετακίνητος.

Τουτέστιν; Η Ελεονώρα θα πάρει θέση στο πρόγραμμα του MEGA πριν από την Ελένη Μενεγάκη, ολοκληρώνοντας την εκπομπή της κάπου πριν από τη μία το μεσημέρι. Αν σκεφτούμε πως η εκπομπή της θα είναι τουλάχιστον δυόμιση με τρεις ώρες διάρκεια… ε, δεν θέλει και πολύ για να συμπεράνουμε ότι η Ελεονώρα θα καλημερίζει τους τηλεθεατές. Άλλωστε όπως έχουμε επίσης αναφέρει στο newsit.gr είναι δεδομένο ότι η Δανάη Μπάρκα «μετακομίζει» στη ζώνη του σαββατοκύριακου, οπότε να ένα ακόμα στοιχείο για να μας οδηγήσει στη λύση… του θρίλερ…!

Σίγουρα λοιπόν, αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τις πληροφορίες και εκτιμήσεις μου… που θυμηθείτε με, πως έτσι θα γίνει… η έλευση της Ελεονώρας Μελέτη στη πρωινή ζώνη… θα προκαλέσει τέτοια μάχη που θα είναι ένα πολύ δυνατό… θρίλερ… και μάλιστα για γερά νεύρα πολλών παρουσιαστών και παρουσιαστριών…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version