Δευτέρα, 18 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το βάζουν ξανά στο τραπέζι

Το βάζουν ξανά στο τραπέζι

Επιστροφή στα παλιά σχέδια ανατρέχουν στον ALPHA με σκοπό ο τηλεοπτικός σταθμός να κερδίσει τους χαμένους τηλεθεατές.

Αν και ευελπιστούν σε θετική πορεία του καινούργιου τους ριάλιτι, του Βattle of the Couples, εντούτοις ο σταθμός τον τελευταίο χρόνο έχει σημειώσει σημαντική μείωση των ποσοστών τηλεθέασής του.

Όπως μάλιστα έχουμε αναφέρει και πρώτα στο newsit.gr μελετούν ένα καινούργιο τηλεπαιχνίδι, το «Raid The Cage» (μετ: Επιδρομή στο Κλουβί), με τον Χρήστο Φερεντίνο, προκειμένου να ενισχύσουν τις επιδόσεις του σταθμού το σαββατοκύριακο. Αν και προς το παρόν, λόγω της πανδημίας… αλλά και των οικονομικών δεδομένων, έχουν παγώσει την παραγωγή του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού έχουν βγάλει ξανά στο τραπέζι ένα άλλο, γνωστό και πετυχημένο που ταιριάζει… ταμάμ στον Φερεντίνο.

Ο λόγος, όπως πολύ καλά θα καταλάβατε, για το Super Deal που έχει πέσει ξανά στο τραπέζι των συσκέψεων με σκοπό να το βγάλουν την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου στα σχέδια της διοίκησης του ALPHA είναι να δώσουν το πράσινο φως και για το Deal ώστε να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Άλλωστε κάποια άλλα… πειράματα που προσπάθησαν να κάνουν με τηλεπαιχνίδια για τον Φερεντίνο δεν είχαν δικαιολογημένα θετική ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό, οπότε φαίνεται ότι θα πάνε σε πιο σίγουρες, δοκιμασμένες και πετυχημένες επιλογές, ανανεώνοντας την παραμονή του Deal και για την καθημερινή ζώνη προγράμματος της επόμενης σεζόν, ενισχύοντας όμως και τη ζώνη του σαββατοκύριακου ώστε τη μία μέρα ο Φερεντίνος να καλεί τους παίκτες αλλά και τους τηλεθεατές να παίξουν Super Deal.

Βέβαια οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν γύρω στο Πάσχα όπου θα έχουν και καλύτερη εικόνα στον ALPHA από την πορεία του καινούργιου τους ριάλιτι και ανάλογα με το τι θα φέρει στο «ταμείο» της τηλεθέασης θα εξαρτηθεί και τι θα βγει από το ταμείο για την επόμενη σεζόν ή θα το… πληρώσουν ακριβά… γενικότερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις