Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το «Βινύλιο» ετοιμάζεται να παίξει ξανά

Το «Βινύλιο» ετοιμάζεται να παίξει ξανά

Πρεμιέρα την επόμενη βδομάδα και για το «Βινύλιο», την άλλη εκπομπή που φέρει την υπογραφή του Αντώνη Κανάκη, μέσα από την καινούργια τηλεοπτική «στέγη» του, τον ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου από το σταθμό του Φαλήρου

“Το «Βινύλιο», η εκπομπή που πέρυσι άγγιξε όσο λίγες τους τηλεθεατές, επιστρέφει στον ΣΚΑΪ.

Με επίκεντρο τον άνθρωπο, το χιούμορ, τη μουσική, την κοινωνία, τον πολιτισμό και τον ρομαντισμό.

Με πολυδιάστατη ταυτότητα και διάθεση, θεματικές εκπομπές, εκλεκτούς καλεσμένους, μουσικά και όχι μόνο αφιερώματα, έρχεται κάθε Τρίτη βράδυ στις 00:15 να ψυχαγωγήσει, να διασκεδάσει, να συζητήσει και ενίοτε να συγκινήσει.

Το «Βινύλιο» είναι νοσταλγία και όνειρα, είναι ρεαλισμός, είναι το χθες, το σήμερα και το αύριο, είναι παρέα, αθωότητα και μουσική.

Το «Βινύλιο», άλλοτε χρωματιστό, άλλοτε μαύρο, είναι ζωντανός οργανισμός, φθαρμένος από τη χρήση και γεμάτος ατέλειες, που όμως παράγει τον πιο αληθινό και ζεστό ήχο”.

Με τον Αντώνη Κανάκη

Μαζί του οι:

Γιάννης Σερβετάς

Χρήστος Κιούσης

Στάθης Παναγιωτόπουλος

Βερονίκη Περγαντή

Σύμφωνα με όσα λέει ο δημιουργός του, ο Αντώνης Κανάκης, στο τρέιλερ της εκπομπής «Το βινύλιο είναι παρέα, είναι ανθρώπινο, έχει χιούμορ, έχει ρομαντισμό, έχει αθωότητα. Το βινύλιο είναι μουσική! Άλλοτε χρωματιστό και άλλοτε μαύρο, είναι “ζωντανός οργανισμός”». Φθαρμένος από τη χρήση και γεμάτος ατέλειες που όμως παράγει τον πιο αληθινό και ζεστό ήχο».

Την ερχόμενη Δευτέρα λοιπόν 4 Φεβρουαρίου, στις 23:45, επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ η «Ράδιο Αρβύλα» και την επόμενη μέρα, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου, στις 00:15’ το «Βινύλιο» ξεκινά να παίζει ξανά γιατί ευτυχώς… υπάρχει κι αυτή η τηλεόραση…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις