Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Του ρίχνουν Χ

slam alpha

Προσπάθησε να κερδίσει τους τηλεθεατές αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να του ρίξουν Χ και να το τελειώνουν!

Τουλάχιστον όπως φαίνεται θα… βγάλει τη σεζόν αλλά δικαιολογημένα την επόμενη χρονιά δεν θα κάνει παιχνίδι στον τηλεοπτικό αέρα.

Ο λόγος για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι του ALPHA το «Slam» με την Ελένη Τσολάκη που καθημερινά στο σταθμό της Κάντζας «τρώνε»… slam βλέποντας τα νούμερα τηλεθέασης με τα οποία αποδεικνύεται ότι οι τηλεθεατές δεν… χτυπιούνται να το παρακολουθήσουν.

Ιδιαίτερα στο δυναμικό κοινό οι επιδόσεις του τηλεπαιχνιδιού είναι… κάτω της βάσης και έτσι σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας αποφάσισαν να μην του δώσουν το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, αφού όσες προσπάθειες έγιναν για να… στρώσει δεν είχαν θετικό αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεθέασης. Ωστόσο αξίζει να αναφέρω ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου κάποια στελέχη του καναλιού θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία με την παρουσιάστριά του, την Ελένη Τσολάκη για να είναι και την επόμενη σεζόν στο δυναμικό του σταθμού…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις