Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τρία Μίλια: μάθετε την ιστορία και τους συντελεστές της νέας σειράς

Τρία Μίλια: μάθετε την ιστορία και τους συντελεστές της νέας σειράς

Στη μυθοπλασία θα επενδύσει και το STAR με μία καθημερινή δραματική σειρά, αλλά με πολύ μυστήριο και πολλές ανατροπές.

Σύντομα λοιπόν η σειρά «Τρία Μίλια» θα είναι στον αέρα του σταθμού παίρνοντας τη θέση της «Elif» στο καθημερινό πρόγραμμα. Διαβάστε λοιπόν την ιστορία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του STAR, αλλά σας αποκαλύπτουμε εντός παρένθεσης ποιος ηθοποιός θα ενσαρκώσει τον κάθε ήρωα.

Μια γυναίκα (Ευγενία Παναγοπούλου ως Φωτεινή), βρίσκει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή σε αχαρτογράφητα νερά.

Ένας ισχυρός άντρας, (Χάρης Σώζος ως Γεράσιμος Ανδρεάδης) επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε, για να δημιουργήσει και πάλι, λίγο πριν το τέλος.

Δύο αδέλφια (Γιάννης Ποιμενίδης και Νικόλας Μακρής ως Στέφανος και Μιχάλης Ανδρεάδης, αντίστοιχα) που τους ενώνουν και τους χωρίζουν πολύ περισσότερα από όσα φαντάζονται.

Μια σύζυγος, (Στέλλα Καζάζη ως Κάτια Ανδρεάδη) που δεν θέλει να κοιτάζει πίσω της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε.

Ένα ήσυχο και όμορφο νησί, με ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά, που είναι έτοιμο να εκραγεί.

Ένα σκοτεινό παρελθόν μπορεί να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον;

Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα, οι ήρωες θα βρεθούν ΤΡΙΑ ΜΙΛΙΑ μακριά ή κοντά από τον πόνο, τον έρωτα, το θυμό, την αγάπη, τη συγχώρεση, τη λύτρωση…!

Βασικούς ήρωες στην εξέλιξη της ιστορίας θα ενσαρκώσουν και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, όπως οι: Ευαγγελία Μουμούρη, Δημήτρης Λιακόπουλος, Τόνι Δημητρίου, Χάρης Γρηγορόπουλος, ενώ το τηλεοπτικό του ντεμπούτο ως ηθοποιός θα κάνει και ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός που θα ενσαρκώσει έναν πολύ ιδιαίτερο ήρωα.

Το σενάριο υπογράφει ο Άγγελος Χασάπογλου, ενώ τη σκηνοθεσία ο Κώστας Κιμούλης και ο Βασίλης Ντούρος.

Σύντομα λοιπόν η νέα σειρά Τρία Μίλια θα κάνει πρεμιέρα με σκοπό να κερδίσει τηλεθεατές που κάθε απόγευμα θα παρακολουθούν από το STAR την πρωτότυπη ιστορία της…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις