Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Το βάζουν ξανά στο τραπέζι

Το βάζουν ξανά στο τραπέζι

Συσκέψεις… σχέδια… αλλαγές… προγραμματισμός…! Έντονη κινητικότητα στο κανάλι του Αμαρουσίου προκειμένου να αποφασίσουν οριστικά τι θα συμπεριλάβουν στο πρόγραμμα του prime time την καινούργια χρονιά, από τον Φεβρουάριο, που ξεκινά το δεύτερο μισό της σεζόν και που το «Nomads» θα έχει περάσει στην ιστορία…!

Πολλά έχουν πέσει στο τραπέζι γνωρίζοντας βέβαια στον ΑΝΤ1 ότι εκείνη την περίοδο θα προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ το «Survivor» που μπορεί να μην κάνει τις υψηλές τηλεθεάσεις που έκανε ο πρώτος κύκλος αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit.gr ανέφερα ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν βάλει στο μάτι το ριάλιτι «Day and Night» που έχει πολλά στοιχεία… σαπουνόπερας και έχει χαρακτηριστεί ως το… εξελιγμένο «Big Brother». Ωστόσο το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει πολλές πιθανότητες να καταλήξει τελικά στο «αδελφό» κανάλι, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV, όπου θέλουν να του κάνουν… δυνατό άνοιγμα σε νέες παραγωγές… αν και εφόσον βεβαίως βεβαίως το επιτρέψουν τα οικονομικά δεδομένα! Πάντως ένα από τα project που καλοκοιτάζουν στο σταθμό του Αμαρουσίου είναι και ένα πρόγραμμα… από τα παλιά και που τουλάχιστον αρχικά τους είχε φέρει αρκετά κέρδη στο «ταμείο» της τηλεθέασης. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 έχουν βάλει ξανά στο τραπέζι το «Dancing with the stars» μελετώντας να βγάλουν στον αέρα έναν ακόμα κύκλο του. Απέναντι στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θεωρούν ότι πρέπει να παίξουν με το «λαμπερό show» που έχει καταφέρει στους προηγούμενους κύκλους του να απασχολήσει και τα social media με ποικίλα σχόλια, ευελπιστώντας ότι θα κεντρίσει πάλι τους τηλεθεατές ώστε να… χορέψουν μαζί του.

Βέβαια στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι εκτός από το «Dancing with the stars» υπάρχουν και άλλα τρία δυνατά χαρτιά που έχουν πέσει στο τραπέζι των συσκέψεων. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου αυτά είναι το ριάλιτι «Bachelor», αλλά και το τηλεπαιχνίδι «Celebrity Game Night» που παρουσίαζε η Σμαράγδα Καρύδη στο MEGA και έχει αποκτήσει τώρα ο ΑΝΤ1. Ωστόσο αυτό που βρίσκεται σε πιο… ενδελεχή έλεγχο και φαίνεται ότι είναι σε προτεραιότητα είναι το ριάλιτι «Hells kitchen», γνωρίζοντας στο κανάλι του Αμαρουσίου ότι έχει καταφέρει να «ψήσει» εκατομμύρια τηλεθεατές έχοντας προβληθεί με επιτυχία σε πολλές ακόμα χώρες.

Έτσι λοιπόν δικαιολογημένα θεωρείται ότι το σόου «Dancing with the stars» αλλά και το «Hells Kitchen» έχουν προβάδισμα έναντι των άλλων, αλλά όλα είναι ακόμα… επί συσκέψεων και οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν μέσα στον επόμενο μήνα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις