Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Βελούδινο «διαζύγιο»! Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ ο Τάκης Χατζής

Βελούδινο «διαζύγιο»! Αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ ο Τάκης Χατζής

Αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και να βρεθεί απέναντι αφού στο σταθμό του Φαλήρου δεν μπορούσαν να τον εντάξουν στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού, όπως επιθυμούσε. Επιθυμία που φαίνεται ότι θα του ικανοποιήσουν στον ALPHA εντάσσοντάς τον στο καθημερινό πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Το «διαζύγιο» πάντως από τον ΣΚΑΪ φαίνεται ότι είναι βελούδινο, αντίθετα με άλλα, αφού θα συνεχίσει να είναι στον αέρα κανονικά έως τη λήξη του συμβολαίου του και δεν θα βρεθεί ξαφνικά εκτός προγράμματος.

Ο λόγος για τον Τάκη Χατζή που σε επαφές με τα στελέχη του ΣΚΑΪ τους ενημέρωσε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του για την επόμενη σεζόν. Η συνεργασία του με το σταθμό του Φαλήρου ολοκληρώνεται στο τέλος του επόμενου μήνα και έως τότε θα συνεχίσει να παρουσιάζει με τον Δημήτρη Καμπουράκη την εκπομπή «Ακραία φαινόμενα» κάθε σαββατοκύριακο, αλλά και να είναι στα πάνελ πολιτικών εκπομπών του σταθμού.

Αντίθετα λοιπόν με τη Νίκη Λυμπεράκη που ξαφνικά… εξαφανίστηκε από το πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού ο Τάκης Χατζής θα συνεχίσει κανονικά τις εκπομπές του σε τηλεόραση και ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Την επόμενη σεζόν όμως, όπως λέγεται, ο Χατζής θα αναλάβει καθημερινή εκπομπή στον ALPHA, παίρνοντας «σκυτάλη» στο πρόγραμμα από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Τώρα, όσον αφορά το τηλεοπτικό «δίδυμό» του, τον Δημήτρη Καμπουράκη, με τον οποίο ήταν εμφανές ότι δεν… πέταξαν αμφότεροι τη σκούφια τους για το «πάντρεμα» που τους έκανε ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι θα συνεχίσει να είναι στο σταθμό του Φαλήρου και την επόμενη σεζόν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις